TERMÉK AJÁNLAT

Ajándékcsomag Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Weekend Bag Set - Tusfürdő 200ml, Fürdőkrém 100ml, Fürdőtej 100ml, Tusfürdő 100ml, Testvaj 250ml, Kézkrém 50ml, Fürdőszivacs

-36%
aj-nd-kcsomag-baylis-harding-sweet-mandarin-grapefruit-weekend-bag-set-tusf-rd-200ml-f-rd-kr-m-100ml-f-rd-tej-100ml-tusf-rd-100ml-testvaj-250ml-k-zkr-m-50ml-f-rd-szivacs-1.jpg

Gyártó: Baylis & Harding

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Ajándék készletek

Alkategória: -

Termék kódja: 10691

Ajánlat száma: 10691

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 29.231 Ft

Ár: 18.423 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Ajándékcsomag Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Weekend Bag Set - Tusfürdő 200ml, Fürdőkrém 100ml, Fürdőtej 100ml, Tusfürdő 100ml, Testvaj 250ml, Kézkrém 50ml, Fürdőszivacs: nélkülözhetetlen kozmetikai készlet a mindennapi testápoláshoz és kényeztetéshez, luxus, fekete steppelt táskába csomagolva, fogóval és arany részletekkel, nagyon elegáns megjelenésű, nagyon praktikus, tágas és könnyen szállítható. Különleges ajándék lehet, tökéletesen kifinomult, minden alkalomra ideális. A készlet tartalma:

Tusfürdő - Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Body Wash, 200ml: finom formulájú tusfürdő, amely hatékonyan ápol és véd, bőséges habot hoz létre, frissességet, tartós hidratálást és a mandarin- és grapefruit kellemes illatát kínálja.

Fürdőkrém - Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Bath Creme, 100ml: finom formulájú és friss, kiegyensúlyozott mandarin- és grapefruit illatú fürdőkrém, amely relaxálást és kényelmet kínál, óvatosan ápolja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását, miközben rugalmas, bársonyos és finoman illatos marad.

Fürdőtej - Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Bath Milk, 100ml: finom összetételű fürdőtej, valamint a mandarin és a grépfrút friss és kiegyensúlyozott illatával rendelkezik, amely relaxálást és kényelmet nyújt, óvatosan ápolja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását, miközben rugalmas, bársonyos és finoman illatos marad.

Tusfürdő - Baylis & Harding Sweet Mandarin and Grapefruit Shower Gel, 100ml: gyengéd formulájú és a mandarin és grapefruit friss illatával rendelkező tusfürdő, amely gazdag habot hoz létre, óvatosan tisztítja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását, miközben rugalmas, bársonyos és finoman illatos marad.

Testvaj - Baylis & Harding Sweet Mandarin and Grapefruit Body Butter, 250ml: gazdag és krémes textúrájú testvaj, valamint a mandarin és a grépfrút friss és energikus illatával rendelkezik, amely intenzíven védi, táplálja és hidratálja a bőrt a kiváló minőségű összetevőknek köszönhetően, puhaságot, rugalmasságot, valamint diszkrét és tartós illatot kölcsönözve.

Kéz- és Körömápoló Krém - Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Hand and Nail Cream, 50ml: kéz- és körömápoló krém, könnyű textúrával és finom összetétellel, kiváló minőségű tápláló összetevőkkel, amely könnyen felszívódik és intenzíven hidratálja a bőrt, puhaságot, rugalmasságot és friss mandarin- és grapefruit illatot kölcsönözve.

Fürdőszivacs - Baylis & Harding Body Polisher: lágy és rugalmas anyagból készült, a bőrre rendkívül gyengéd fürdőszivacs, amely finoman tisztít, könnyű masszázst kínálva és gazdag habot képezve.

Gyártó: Baylis & Harding

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu