TERMÉK AJÁNLAT

Ajándékcsomag Baylis & Harding Jojoba, Silk & Almond Oil Wash Bag Set – Tusfürdő Gél 100ml, Tusfürdő Krém 100ml, Kézkrém 50ml, Testápoló 50ml

-16%
aj-nd-kcsomag-baylis-harding-jojoba-silk-almond-oil-wash-bag-set-tusf-rd-g-l-100ml-tusf-rd-kr-m-100ml-k-zkr-m-50ml-test-pol-50ml-1.jpg

Gyártó: Baylis & Harding

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Ajándék készletek

Alkategória: -

Termék kódja: 10709

Ajánlat száma: 10709

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 10.076 Ft

Ár: 8.397 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Ajándékcsomag Baylis & Harding Jojoba, Silk & Almond Oil Wash Bag Set – Tusfürdő Gél 100ml, Tusfürdő Krém 100ml, Kézkrém 50ml, Testápoló 50ml: nélkülözhetetlen kozmetikai készlet a mindennapi ápoláshoz és kényeztetéshez, egy luxus, steppelt ezüst táskába csomagolva, nagyon elegáns megjelenésű, nagyon praktikus és könnyen szállítható. Különleges ajándék lehet, tökéletesen kifinomült, minden alkalomra ideális. A készlet tartalma:

Tusfürdő Gél - Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Body Wash, 100ml: finom összetételű tusfürdő gél, selyemmel és tápláló jojoba és mandula olajokkal gazdagítva, amely gazdag habot hoz létre, óvatosan tisztítja a bőrt és megakadályozza a kiszáradást, így friss, bársonyos és finoman illatos lesz a bőr, édes és kellemes illatot kölcsönözve.

Tusfürdő Krém - Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Shower Creme, 100ml: krémes tusfürdő, selyemmel, természetes jojoba- és mandulaolajokkal gazdagított formulával, édes, meleg és megnyugtató aromával, amely gazdag habot hoz létre, óvatosan tisztítja a bőrt és megakadályozza a kiszáradást, miközben rugalmas, bársonyos lesz a bőr kifinomult illattal.

Kézkrém - Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Hand Cream, 50ml: kézápoló krém, könnyű textúrával és finom formulával, selyemmel, jojobával és mandulaolajjal gazdagítva, amely könnyen felszívódik és intenzíven hidratálja a bőrt, bársonyosságot, rugalmasságot, édes és megnyugtató illatot adva.

Testápoló - Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Body Lotion, 50ml: világos textúrájú kéz- és testápoló, valamint egy selyem, jojoba és mandulaolajjal dúsított finom formulával, amely intenzíven védi és hidratálja a bőrt, selymességet, rugalmasságot, édes és kellemes illatot adva.

Gyártó: Baylis & Harding

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu