TERMÉK AJÁNLAT

Ajándékcsomag Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Luxury Bag Set – Tusfürdő Gél Hajra és Testre 300ml, Zuhanygél 300ml, Testápoló 200ml, Fürdőszivacs

-24%
aj-nd-kcsomag-baylis-harding-jojoba-silk-and-almond-oil-luxury-bag-set-tusf-rd-g-l-hajra-s-testre-300ml-zuhanyg-l-300ml-test-pol-200ml-f-rd-szivacs-1.jpg

Gyártó: Baylis & Harding

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Ajándék készletek

Alkategória: -

Termék kódja: 10710

Ajánlat száma: 10710

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 17.992 Ft

Ár: 13.594 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Ajándékcsomag Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Luxury Bag Set – Tusfürdő Gél Hajra és Testre 300ml, Zuhanygél 300ml, Testápoló 200ml, Fürdőszivacs: nélkülözhetetlen kozmetikai készlet a mindennapi ápoláshoz és kényeztetéshez, luxus ezüst táskába csomagolva, fogóval és lezáró cipzárral, nagyon elegáns megjelenésű, nagyon praktikus és könnyen hordozható. Különleges ajándék lehet, tökéletesen kifinomult, minden alkalomra ideális. A készlet tartalma:

Tusfürdő Gél Hajra és Testre - Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Hair and Body Wash, 300ml: haj- és testtisztító, selyemmel és jojoba és mandula olajainak gazdag, tápláló formulájával, amely hatékonyan ápolja és védi a bőrt, gazdag habot hoz létre, frissességet, tartós hidratálást és friss és a mandarin és grapefruit kellemes illatát kínálva.

Zuhanygél - Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Body Wash, 300ml: tusfürdő finom összetétellel, selyemmel és tápláló jojoba és mandula olajokkal gazdagítva, amely gazdag habot képez, óvatosan tisztítja a bőrt és megakadályozza a kiszáradást, így friss, bársonyos és finoman, édes és kellemes illatot kölcsönöz.

Testápoló - Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Body Lotion, 200ml: könnyű textúrájú testápoló, selyem, jojoba és mandula olajjal dúsított finom formulája van, amely intenzíven védi és hidratálja a bőrt, selymességet, rugalmasságot kínál, édes és megnyugtató illatot adva.

Fürdőszivacs - Baylis & Harding Body Polisher: puha és rugalmas anyagból készült, a bőrre rendkívül érzékeny fürdőszivacs, amely finoman tisztítja a bőrt, könnyű masszázst kínálva és gazdag habot képezve.

Gyártó: Baylis & Harding

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu