TERMÉK AJÁNLAT

Pigmentált Szőkítő Vaj - Maxxelle Eye Candy Pigmented Bleaching Butter, árnyalat 44 Intense Copper, 100g

Gyártó: Maxxelle

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajfesték és oxidálószer

Alkategória: Hajpigmentek

Termék kódja: 207442

Ajánlat száma: 207076

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 15.499 Ft

Ingyenes szállítás
45.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.800 Ft
a 45.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Pigmentált Szőkítő Vaj - Maxxelle Eye Candy Pigmented Bleaching Butter, árnyalat 44 Intense Copper, 100g: innovatív, alacsony ammónia-tartalmú, intenzív és élénk színekben kapható termék, amely hármas hatást kínál: szőkíti a természetes vagy festett hajat, biztosítva az akár 6 tónusú árnyalatosítást; szerkezetébe új, oxidációval szemben ellenálló színes pigmenteket helyez be; újjáépíti és kisimítja a hajszálakat, javítva annak állapotát és segítve a szál kompakt szerkezetének fenntartását a szőkítő folyamat során. Működés közben nem szárad és nem duzzad, minden fehérítő technikához alkalmazható, nem mattítja és nem támadja a hajat vagy a fejbőrt, alkalmas a hajgyökerek közelében történő alkalmazásra. Az árnyalatok kombinálhatóak a személyre szabott színeredmények érdekében.

Alkalmazás: keverjen össze 1 rész szőkítő vajat 2 rész Colora oxidálószerrel, 3%, 6%, 9% vagy 12% koncentrációjút használva, a kívánt szőkítési szint függvényében, valamint a haj állapotától és szerkezetétől függően, majd vigye fel a hajra a kapott keveréket. Melírhoz vagy más speciális szőkítési technikákhoz 1 rész fehérítő vajat keverjen össze 1 rész vagy 1,5 rész oxidálószerrel, így eléri a keverék kívánt állagát. A hatóidő 20-50 perc, ajánlott a szőkítés/festés folyamatának folyamatos ellenőrzése a kívánt árnyalat eléréséig. A hatóidő lejárta után öblítse le a hajat bő vízzel, amíg a keverék teljesen el nem tűnik. Olvassa el és kövesse a használati utasítást.

Előnyök: Hajszín megtartása.

Mennyiség: 100 g.

Szín: Vörös.

Gyártó: Maxxelle

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu