TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Krémhajfesték - Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Satinescent Permanent Hair Color, árnyalat 821 Mauve Glace, 60ml

-5%
tart-s-kr-mhajfest-k-revlon-professional-revlonissimo-colorsmetique-satinescent-permanent-hair-color-rnyalat-821-mauve-glace-60ml-1.jpg

Gyártó: Revlon Professional

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajfesték és oxidálószer

Alkategória: Professzionális hajfesték

Termék kódja: 340052

Ajánlat száma: 339771

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 4.363 Ft

Ár: 4.121 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 2.000 Ft
a 50.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Tartós Krémhajfesték - Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Satinescent Permanent Hair Color, árnyalat 821 Mauve Glace, 60ml: a professzionális tartós krémhajfesték kifejezetten arra készült, hogy megfeleljen a szakemberek legmodernebb hajápolási eljárásainak. Puha és krémes összetételének köszönhetően könnyen alkalmazható, teljes és egyenletes színfedést nyújt a hajnak, az őszhajat is beleértve. Tökéletesen kiegyensúlyozott, hideg és meleg árnyalatú, fémes hatású színeket nyújt, kifinomult, divatos, szaténos kinézetet eredményezve. A Revlonissimo Colorsmetique Satinescent hajfesték 821 Mauve Glace árnyalata 3 különböző árnyalatot eredményez a festendő haj tónusától függően. Összekeverhető a Revlonissimo Colorsmetique termékcsalád más árnyalataival a színhatások egy harmadik dimenziójának eléréséért.

Használati mód: keverje össze egy nemfém tálban a festéket az oxidálószerrel a kívánt koncentrációban, 1:1,5 arányban (60 ml festék + 90 ml oxidáló krém). A nyert keveréket vigye fel száraz hajra, a hatóidő függ a hajtípustól és a kívánt színeredménytől, a maximum hatóidő 50 perc. Majd bő vízzel öblítse le a hajat a festék teljes eltávolításáig. Olvassa el és tartsa be a használati utasításokat.

Figyelem: A festékhez nincs oxidálószer mellékelve. Az oxidálószert szükséges külön megvásárolni.

Mennyiség: 60 ml.

Szín: Sötétbarna.

Gyártó: Revlon Professional

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu