Gyártó: Naturalia Diet
Szekció: Kozmetikai termékek
Kategória: Kéz- és körömápolás
Alkategória: Manikűr és pedikűr krémek
Termék kódja: 347551
Ajánlat száma: 347273
Elérhetőség: készleten
Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap
Ár: 2.668 Ft
Exfoliáló Maszk a Lábakra Naturalia Diet, 1 pár: egy olyan termék, amely segít eltávolítani az elhalt bőrt és a tyúkszemet. Az exfoliálás után a szövetek regenerálódnak és a bőr megújul.
Összetétel: Víz, Alkohol, Glicerin, Tejsav, Almasav, Szorbit Butilénglikol, Papain, Aloe Vera kivonat, Citromsav, Szalicilsav.
Használati mód: Távolítsa el a körömlakkot, mossa meg és szárítsa meg a lábakat
- Vegye ki a maszkot a csomagolásból és vágja el a pontozott vonalak mentén.
- Tegye a lábát a maszkba és zárja le a nyílást a piros öntapadós segítségével, vigyázva a folyadék elfolyására; a folyadék egyenletes érintése érdekében használjon vékony zoknit a hámlasztó maszk felett
- Hagyha a maszkot 45-60 percig hatni, hogy a folyadék esszence beszívódjon a bőrbe
- Vegye le a maszkot és mossa meg könnyedén a lábait vízzel és szappannal
- Az elhaltbőr az első alkalmazás után 3-7 nappal elkezdi hámlani. A jobb exfoliálási teljesítmény érdekében kérjük, tartsa a lábát meleg vízben 15 percig minden nap, majd alkalmazzon egy hidratáló krémet
- Hagyja, hogy az elhalt bőr természetes módon lejöjjön. Ne erőltesse erősen az elhalt bőrt, elkerülve ezzel a bőr károsodását.
- A teljes hámlás és a bőr teljes regenerálása általában 10-15 napot vesz igénybe.
- Megvastagodott bőr és tyúkszem esetén, hazsnáljon egy második párt egy hét után az első pár elhasználása után.
- A hatás változhat egyik személytől a másikig, a bőr különböző állapotának függvényében. A folyamat megismételhető minden személy igénye szerint, de nem korábban, mint 30 nap az első használattól.
Végül a lábak lágyak, simák, hidratáltak és selymesek lesznek.
Mennyiség: 1 db.
Gyártó: Naturalia Diet
Ez a weboldal sütiket használ. Az "Elfogadás" gomb megnyomásával vagy a weboldal böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tudjon meg többet a cookie-król a Cookie-szabályzat részben.