TERMÉK AJÁNLAT

Menopauza Tesztcík Minut Vision Trading

Gyártó: Vision Trading

Szekció: Orvosi fogyóeszközök

Kategória: Különböző fogyóeszközök

Alkategória: Gyors tesztek

Termék kódja: 415739

Ajánlat száma: 415448

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 1.903 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 2.000 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Menopauza Tesztcík Minut Vision Trading: egy gyorsteszt, amely kimutatja az FSH (tüszőket stimuláló hormon) jelenlétét a vizeletben. Ez egy in vitro diagnosztikai orvostechnikai eszköz, amely egy mínőségi meghatározás révén megmutatja, hogy perimenopauza vagy menopauza esete áll fenn. A fokozott FSH-szint (tüszőket stimuláló hormon) az alacsony ösztrogénszinthez és a menopauza kezdetéhez vezet a nőknél. Általában, amikor a nő közeledik a menopauza életkorához, az FSH szintje tízszeresére emelkedik a normál szinthez képest.

Használati módja: Bontsa ki a borítékot és a jelzett szélen szakítsa le. Vegye ki a tesztet a borítékból, egyik kezével tartsa a végét, a másikkal távolítsa el a teszt fedelét, hogy a vizelettel felszívódó terület felszabaduljon. Tartsa lefelé nyomva a tesztet az abszorbens területtel, vizeljen 5-10 másodpercig, amíg az abszorbens terület megnedvesedik. Tartsa lenyomva néhány másodpercig a tesztet. Ne rázza meg a maradék vizeletet az abszorbens felületen.

Mennyiség: 1 db.

Gyártó: Vision Trading

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu