TERMÉK AJÁNLAT          

Féltartós Körömlakk - OPI Gel Color Iceland Krona- logical Order, 15 ml

-5%
f-ltart-s-k-r-mlakk-opi-gel-colour-iceland-krona-logical-order-15-ml-1.jpg
f-eacute-ltart-oacute-s-k-ouml-r-ouml-mlakk-opi-gel-color-iceland-krona-logical-order-15-ml-1632308928959-1.jpg

Gyártó: OPI

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: Féltartós lakk

Termék kódja: 435606

Ajánlat száma: 435314

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 1.932 Ft

Ár: 1.835 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Féltartós Körömlakk - OPI Gel Color Iceland Krona- logical Order, 15 ml: a kiváló minőségű féltartós körömlakk alig 30 másodperc alatt megszárad, viszont heteken át tartós marad. Ez a féltartós lakk újraértelmezi a féltartós szolgáltatásokat kínáló termékkategóriákat, amelyek gyors piaci fejlődést mutatnak. Mindegyik féltartós lakk tartalmaz egy válogatott OPI körömlakkot, amely nagyszerűen biztosít kifogástalan megjelenést és választékos pedikűrt azok számára, akik nem szeretnének féltartós körömlakkot alkalmazni a lábujjakra. A termék kimagaslóan ellenálló, intenzíven ragyogó árnyalatokat kínál.

Használati mód: OPI Féltartós Körömlakk Alkalmazása: tisztítsa meg a körömbőrt és alakítsa ki a természetes köröm formáját, finoman reszelje át a köröm felületét egy 100 grit buffer reszelőt használva, majd tisztítsa meg a körmöt egy kefe segítségével. Ezután a köröm felületére vigye fel a Prep Nail Primer-t, majd egy vékony réteg OPI Gel Color Base Coat alaplakkot. Zárja le a körömszéleket és a kezet helyezze UV lámpába 1 percig vagy LED lámpába 10 másodpercig. Következő lépésként vigyen fel egy vékony réteg féltartós körömlakkot a kívánt színárnyalatból, zárja le a körmöt és a kezet helyezze UV lámpába 2 percig vagy LED lámpába 30 másodpercig. Ismételje meg az előbbi eljárást. Végezetül vigyen fel egy vékony réteg OPI Gel Color Top Coat fedőlakkot, zárja le a körömszéleket és a kezet helyezze UV lámpába 2 percig vagy LED lámpába 30 másodpercig. Ezután fixálja a felvitt lakkot.
A féltartós körömlakk eltávolítása: könnyedén reszelje át a köröm felületét, amelyre a gél alkalmazva volt. Helyezzen mindegyik körömre géllak lemosóval átitatott vattakorongot, majd a vattakorongra helyezzen alumínium fóliát. Hagyja hatni 10 percig. Ezután távolítsa el a körömlakkot egy fapálcika vagy körömbőr feltoló segítségével. Végezetül finoman csiszolja át a köröm felületét.

Figyelem: csak professzionális használatra! HEMA és Di-HEMA trimetilhexildikarbamát (TMHDC) vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek allergiát vagy érzékenységet okozhatnak.

Mennyiség: 15 ml.

Szín: Barna.

Gyártó: OPI

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:

-14%
Szilikon Lábujjvédő Lucy Style 2000
Szilikon Lábujjvédő Lucy Style 2000

Eredeti ár: 2.028 Ft


Csökkentett ár: 1.739 Ft

-14%
Textil Bütyökvédő Lucy Style 2000
Textil Bütyökvédő Lucy Style 2000

Eredeti ár: 3.283 Ft


Csökkentett ár: 2.801 Ft


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu