TERMÉK AJÁNLAT

Rizactive Szett No. 1 (Dauervíz + Dauerfixáló) - Yunsey Professional Rizactive No.1

Gyártó: Yunsey

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Ajándék készletek

Alkategória: -

Termék kódja: 463294

Ajánlat száma: 463002

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 3.508 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Rizactive Szett No. 1 (Dauervíz + Dauerfixáló) - Yunsey Professional Rizactive No.1:

Dauervíz - Yunsey Professional Ondasilk Permanent Lotion No. 1, 80 ml: a hajformázó készítménnyel erős göndör fürtök készíthetők, a hajtőtől a hajvégekig. Ez a termék maximálisan ápolja a hajat, mivel hidrolizált fehérjéket tartalmaz, amelyek javítják a hajszálak sérült részeit. Ugyanakkor a dauervíz közepes rögzítést nyújt.
Használati mód: mossa meg a hajat egy szelíden ható samponnal. Védőkesztyűt használva vigye fel a készítményt, megbizonyosodva, hogy nem folyik rá a bőrre. A hatóidő függ az elérni kívánt hullámosítástól (5 perctől 20 percig). Ezután mossa át a hajat bő vízzel legalább 5 percig, majd egy törölközővel törölje át.

Dauerfixáló - Yunsey Professional Neutrasilk, 80 ml: a közvetlen használatú dauerfixáló nagyszerűen ápolja a hajszálakat. A termék használata a tartós hullámosítás után ajánlott, segíti a tartóshullámosító eljárás hatásának meghosszabbítását és stabilizálását, táplálva és javítva a hajszálak szerkezetét és rugalmasságát. Definiálja és rögzíti a fürtöket és a hajhullámokat. Kifejezetten az Ondasilk dauervízzel való együtt használatra készült.
Használati mód: az Ondasilk készítmény használata után alkalmazza a fixálót és hagyja hatni 10 percig, majd vízzel öblítse le.

Mennyiség: 1 szett.

Gyártó: Yunsey

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu