TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Hajfesték Total Cover Ilusionyst Nr. 9/00 Extra Világos Szőke Yunsey, 100ml

Gyártó: Yunsey

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajfesték és oxidálószer

Alkategória: Professzionális hajfesték

Termék kódja: 463582

Ajánlat száma: 463290

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 5.345 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Tartós Hajfesték Total Cover Ilusionyst Nr. 9/00 Extra Világos Szőke Yunsey, 100ml: A hajfesték optimális fedést, meghosszabbított tartósságot és ragyogást nyújt a haj színének. Ez az új formulájú termékskála számtalan sok színárnyalatot kínál, szerepe a hajszín erősítése. A festék kifejezetten az 50%-nál több őszhajszálat tartalmazó haj festésére készült. A legújabb generációs pigmenteket tartalmazza, amelyek 100% őszhaj fedést biztosítanak. Ugyanakkor kondícionáló polimereket és hidrolizált búzafehérjéket tartalmazva nagyszerűen puhává és ragyogóvá teszi a hajat.

Használati utasítás: A haj színezéséért, a terméket vegyítse 1:1 arányban 9% (30 vol.) Oxiyunsey oxidálószerrel. A hajra való felvitel után hagyja hatni 40 percet. Végezetül bő vízzel öblítse le a hajat és mossa meg samponnal. Ajánlott Vigorance Yunsey Sampon festett hajra és a Yunsey Colour Protection Mask hajvédő maszk használata. A terméket ne alkalmazza töredezett, frissen mosott hajra vagy irritált fejbőrön. A festéket ne melegítse.

Hajtípus: Festett.

Előnyök: Hajszín megtartása.

Mennyiség: 100 ml.

Szín: Szőke.

Gyártó: Yunsey

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu