TERMÉK AJÁNLAT          

Tükörcsillogású Körömpor OPI - OPI Chrome Effects Mirror Shine Nail Powder Great Copper-Tunity, 3 g

Gyártó: OPI

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: Manikűr és pedikűr kiegészítők

Termék kódja: 475725

Ajánlat száma: 475427

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 22.600 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Tükörcsillogású Körömpor OPI - OPI Chrome Effects Mirror Shine Nail Powder Great Copper-Tunity, 3 g: Szín, amely a körmöket mesés módon ragyogóvá teszi. A por mind a Gel Color rendszerrel, mind a Nail Lacquer rendszerrel együtt használható. Fémes hatású, használható a klasszikus vagy a féltartós körömlakkal. A Gel Color használatával akár 2 hétig, a körömlakkal pedig akár 7 napig is tart. Tartalma: 1 port, 1 szivacs applikátort és használati utasítást.

Használati mód: A Chrome Effects OPI rendszer alkalmazása a Gel Color-ral együtt: Vigyen fel egy réteget a Gel Color Base Coat termékből, majd 2 réteget a kívánt árnyalatú Gel Color lakkból (minden felvitel után 30 másodpercig szárítsa a lámpában). Vigyen fel egy réteg Chrome Effects No-Cleanse Top Coat tömítőlakkot a féltartós lakkra, a köröm teljes felületén és 30 másodpercig szárítsa meg a lámpában. Ne törölje le és ne zsírtalanítsa a körmöt. Azutám vigye fel a Chrome Effects Mirror Shine Powder tükörcsillogású port egy szivacs típusú applikátorral (vegyen egy kisebb mennyiségű terméket az applikátorral). A kutikula területétől kezdve súrlódással oszlassa el a köröm teljes felületén, amíg a fémes hatás meg nem jelenik. Használja a Edge White 240 File reszelőt, óvatosan reszelje a köröm szabad szélét, a reszelőt merőlegesen tartva. Kozmetikai ecsettel eltávolítható a felesleges por a köröm és az ujj teljes felületéről. Vigyen fel egy réteg fedőlakkot a féltartós körömlakkra, Chrome Effects No-Cleanse Top Coat-ot, majd szárítsa meg a lámpában 30 másodpercig. Ne törölje le és ne zsírtalanítsa a körmöt.
Az OPI Chrome Effects rendszer felvitele a Nail Lacquer-rel: Vigyen fel egy réteget a Natural Nail Base Coat védőalap lakkból. Vigyen fel 2 réteget a klasszikus körömlakkból, tetszés szerint. Várhon 2-3 percet, amíg a körmök érintésre szinte megszáradta, de könnyen tapad porra, hogy rögzítse a port. Vigye fel a Chrome Effects Powder tükörcsillogású körömport, egy szivacs típusú applikátorral (vegyen egy kisebb mennyiségű terméket az applikátorral). A kutikula területétől kezdve súrlódással oszlassa el a köröm teljes felületén. Kozmetikai ecsettel el lehet eltávolítani a felesleges port. Ha szükséges, akkor ismételje meg a felvitelt. Vigyen fel egy réteg Chrome Effects Nail Lacquer Top Coat tömítő top lakkot, minden körömre, várjon 2-3 percet, amíg teljesen megszárad, majd egy réteg OPI Top Coat top fedőlakkot, minden körömre. Használat előtt olvassa el a használati utasítást.

Mennyiség: 3 g.

Szín: Barna.

Gyártó: OPI

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:

-10%
Féltartós Körömlakk -  OPI Gel Color Sheers Engage-Meant to Be, 15 ml
Féltartós Körömlakk - OPI Gel Color Sheers Engage-Meant to Be, 15 ml

Eredeti ár: 16.679 Ft


Csökkentett ár: 15.001 Ft

-10%
Körömlakk - OPI Nail Lacquer Milano Suzi Talks to Her Hands, 15ml
Körömlakk - OPI Nail Lacquer Milano Suzi Talks to Her Hands, 15ml

Eredeti ár: 4.540 Ft


Csökkentett ár: 4.047 Ft


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu