TERMÉK AJÁNLAT

Professzionális Körömápolási Készlet - JESSICA GELeration Essentials Kit Professional, 1 db.

Gyártó: Jessica

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: -

Termék kódja: 476137

Ajánlat száma: 475857

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 72.916 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Professzionális Körömápolási Készlet - JESSICA GELeration Essentials Kit Professional, 1 db.: professzionális készlet, amely biztosítja a hosszú ellenállást. A speciálisan szakemberek számára létrehozott és védő formula természetes megjelenésű, védi a körmöt és lehetővé teszi növekedést. A következő termékeket tartalmazza:

Köröm Primer - JESSICA GELeration Prep Nail: a GELeration Soak-Off féltartós lakkal történő manikűr elkészítésének első lépése, előkészítve a köröm felületét a Start Soak-Off alaplakk felvitelére. Eltávolítja a felesleges nedvességet és kiegyensúlyozza a köröm pH-értékét, hogy maximalizálja az alaplakk tapadását. A köröm megtisztítása után vigyen fel egy alapozó réteget a köröm teljes felületére.

Alaplakk - JESSICA GELeration Start Soak Off Base: a GELeration rendszer alaplakkját jelenti, amelyet vékony és ellenálló rétegben vigyen fel, amely lehetővé teszi a köröm rugalmasságának megőrzését és természetes megjelenését. A Start Soak Off lakkot a Prep Nail Primerrel előre elkészített körömre vigye fel. Ezt követően 1 percig UV lámpában vagy 10 másodpercig a LED lámpában kell szárítani.

Átlátszó Körömzselé - JESSICA GELetation Build Soak Off Clear Gel: a START Soak-Off után vigye fel. Speciális PRO BUILDER 9’ ecsettel használható a szerkezet felépítésére vagy a köröm javítására. Szárítsa 30 másodpercig a LED-es lámpában.

Fedőlakk Top Soak Off - JESSICA GELeration Finish Soak Off Sealer: tartós és biztosítja a tömítést. Vigyen fel egy FINISH réteget a száraz, féltartós GELeration lakkra, majd a CLARIFY Nail Cleanser oldatot vigye fel a lakk maradványainak eltávolítására. LED-lámpában 20-30 másodpercig, az UV-ben pedig 2 percig hagyja szárani.

Köröm Zsírtalanító Oldat - JESSICA GELeration Clarify Nail Cleanser: az oldat elősegíti a köröm tisztítását az alaplakk felhordása előtt vagy a befejezés, finish után, a lakkmaradványok eltávolítása érdekében.

Féltartós Lakkot Eltávolító Oldat - JESSICA GELeration Erase Soak Off Remover: segít eltávolítani a féltartós lakkot. Tegye az oldatot egy pamutkorongra/vattára és vigye fel a köröm felületére. Fóliázza, hagyja hatni 12-15 percig, majd tisztítsa meg.

Előkészítő Körömreszelő 100/180 - Jessica GELeration Prepping File: reszeli a körmöt és formát ad.

Finom Habpuffer Körömreszelő100/180 - Jessica GELeration Gentle Foam Buffer: finoman eltávolítja a fényt a köröm felületéről.

Finom Puffer Körömreszelő 240/400 - Jessica GELeration Soft Buffer File: a féltartós lakk eltávolítása után használja a köröm természetes fényének helyreállítására.

Mennyiség: 1 db.

Gyártó: Jessica

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu