TERMÉK AJÁNLAT

Féltartós Körömlakk - OPI Gel Color Shine Bright Naughty or Ice, 15 ml

-14%
f-ltart-s-k-r-mlakk-opi-gel-color-shine-bright-naughty-or-ice-15-ml-1.jpg

Gyártó: OPI

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: Féltartós lakk

Termék kódja: 481005

Ajánlat száma: 480724

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 13.321 Ft

Ár: 11.335 Ft

Ingyenes szállítás
45.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.800 Ft
a 45.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Féltartós Körömlakk - OPI Gel Color Shine Bright Naughty or Ice, 15 ml: kíváló minőségű féltartós körömlakk, amely mindössze 30 másodperc alatt megszárad, de ugyanakkor hetekig tartós marad. Ez a féltartós lakk újradefiniálja a piacon gyorsan fejlődő féltartós manikűr/pedikűr szolgáltatások termékkategóriáját. Minden féltartós körömlakkhoz OPI körömlakk tartozik, amely kiválóan alkalmas a hibátlan megjelenéshez vagy hozzáillő pedikűrhöz azok számára, akik nem szeretnének féltartós körömlakkot felvinni a körmökre. Ennek a terméknek intenzíven élénk árnyalatai vannak, figyelemre méltó ellenállósággal.

Használati mód: OPI Féltartós Körömlakk Alkalmazása: tisztítsa meg a körömbőrt és alakítsa ki a természetes köröm formáját, finoman reszelje át a köröm felületét egy 100 grit buffer reszelőt használva, majd tisztítsa meg a körmöt egy kefe segítségével. Ezután a köröm felületére vigye fel a Prep Nail Primer-t, majd egy vékony réteg OPI Gel Color Base Coat alaplakkot. Zárja le a körömszéleket és a kezet helyezze UV lámpába 1 percig vagy LED lámpába 10 másodpercig. Következő lépésként vigyen fel egy vékony réteg féltartós körömlakkot a kívánt színárnyalatból, zárja le a körmöt és a kezet helyezze UV lámpába 2 percig vagy LED lámpába 30 másodpercig. Ismételje meg az előbbi eljárást. Végezetül vigyen fel egy vékony réteg OPI Gel Color Top Coat fedőlakkot, zárja le a körömszéleket és a kezet helyezze UV lámpába 2 percig vagy LED lámpába 30 másodpercig. Ezután fixálja a felvitt lakkot.
A féltartós körömlakk eltávolítása: könnyedén reszelje át a köröm felületét, amelyre a gél alkalmazva volt. Helyezzen mindegyik körömre géllak lemosóval átitatott vattakorongot, majd a vattakorongra helyezzen alumínium fóliát. Hagyja hatni 10 percig. Ezután távolítsa el a körömlakkot egy fapálcika vagy körömbőr feltoló segítségével. Végezetül finoman reszelje át a köröm felületét.

Mennyiség: 15 ml.

Szín: Fehér.

Gyártó: OPI

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu