TERMÉK AJÁNLAT          

Féltartós Körömlakk Moonlight Cat Canni C030, 16 ml

Gyártó: Canni

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: Féltartós lakk

Termék kódja: 523810

Ajánlat száma: 523519

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 6.316 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Féltartós Körömlakk Moonlight Cat Canni C030, 16 ml: féltartós körömlakk intenzív és csillogó árnyalatokkal. Akár 3-4 hétig tartó ellenállást kínál, pigmentált és fényes formulájú, hosszan tartó kiváló befedettség és egyenletesség jellemzi. A termék könnyen és gyorsan felvihető, professzionális használatra egyaránt alkalmas, szalonban és otthon. Selymes textúrájú, a tökéletes szintezés és az erős szín érdekében két réteg felvitele ajánlott. A féltartós körömlakk a LED-lámpával mindössze 30, az UV-lámpával pedig legfeljebb 120 másodperc alatt szárad. A design mágnes segítségével történik.

Használata: a körömlakk felvitele előtt tisztítsa meg a körmöket. A kutikula speciális eszközzel könnyen benyomható, majd hajlított hegyű ollóval vagy kutikula végű vágóval távolítható el. A körmöket polírozza/reszelje körömreszelővel a fényesség eltávolításához. Vigyen fel egy vékony réteg Base Coat-ot és szárítsa meg az UV lámpában 120 másodpercig vagy a LED lámpában 60 másodpercig. Vigyen fel egy vékony réteg féltartós körömlakkot és szárítsa az UV lámpában 120 másodpercig vagy a LED lámpában 60 másodpercig. Második réteg féltartós körömlakk felvihető. Közelítse meg a mágnest a kívánt minta létrehozásához, majd szárítsa meg az UV lámpán 120 másodpercig vagy a LED lámpánál 60 másodpercig. Vigyen fel egy vékony réteg fedőréteget/top coat zsírtalanítás nélkül és szárítsa meg az UV lámpában 120 másodpercig, vagy a LED lámpában 60 másodpercig.

Mennyiség: 16 ml.

Gyártó: Canni

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu