TERMÉK AJÁNLAT          

Fogkrém Zendium Junior 5-12 évesek Rontis, 50 ml

Gyártó: Rontis

Szekció: Játékok, Gyerek & Baba

Kategória: -

Alkategória: -

Termék kódja: 530165

Ajánlat száma: 529887

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 3.384 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Fogkrém Zendium Junior 5-12 évesek Rontis, 50 ml: Kifejezetten 5-12 éves gyermekek számára készült fogkrém, a fogorvosok által javasolt mennyiségű fluoriddal, amely a gyermekek változó igényeihez szükséges. Formulája nyálspecifikus enzimeket tartalmaz, így segíti a szájüreg természetes védekező mechanizmusának erősítését és serkentését, hogy megakadályozza az egyes italok (gyümölcslevek, üdítők, stb.) savassága által okozott zománc eróziót (odontolízis). Gátolja a baktériumok szaporodását, erősíti a fogakat és azok zománcát, ezáltal megakadályozza a fogszuvasodást. Kellemes ízű, nem tartalmaz SLS-t (erős mosószer) és nem változtatja meg az ízét.

Összetevők: aqua, hydrated silica, xylitol, sorbitol, glycerin, hydrogenated starch hydrolysate, steareth-30, xanthan gum, aroma, carrageenan, disodium phosphate, sodium fluoride, amyloglucosidase, citric acid, zinc gluconate, sodium saccharin, sodium benzoate, glucose oxidase, potassium thiocyanate, lysozyme, sodium caseinate, colostrum, lactoferrin, lactoperoxidase, ci 77891.

Mennyiség: 50 ml.

Gyártó: Rontis

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu