TERMÉK AJÁNLAT          

Folyékony Mosógatószer Uborka és Citrom Illattal - Sano Spark Dishwashing Liquid Cucumber & Lemon, 1000 ml

Gyártó: Sano

Szekció: -

Kategória: -

Alkategória: -

Termék kódja: 531199

Ajánlat száma: 530921

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 1.451 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Folyékony Mosógatószer Uborka és Citrom Illattal - Sano Spark Dishwashing Liquid Cucumber & Lemon, 1000 ml: folyékony mosogatószer, hideg és meleg vízben is hatékony. Nyers uborka és citrom finom és friss illata van. Egy csepp elegendő nagy mennyiségű edényhez és evőeszközhöz. Mélyen tisztít és fényességet ad. A növényi kivonatok összetevőinek köszönhetően védi a kéz érzékeny bőrét is.

Használat: Mosogatáshoz öntsön egy kis mennyiségű mosószert egy nedves szivacsra vagy közvetlenül az edényekre, majd mossa el és öblítse le jól, hogy eltávolítsa a mosogatószer-maradványokat. A turmixgép, leégett edények, ékszerek, kemény foltok és klímaszűrők tisztítására is használható. Használható vízzel kombinálva, az eszétikai fű eltévolítására az udvaron, de nyikorgó ajtókhoz is, a zsanérok kenésével. Ezenkívül vízzel kombinálva jó zsírtalanító a körmök számára.

Mennyiség: 1000 ml.

Gyártó: Sano

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu