TERMÉK AJÁNLAT          

Tartós Hajfesték Hialuronsavval - Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture with Hyaluronic Acid, árnyalat 6-16 Cool Pearly Brown

-13%
tart-s-hajfest-k-hialuronsavval-schwarzkopf-gliss-color-care-moisture-with-hyaluronic-acid-rnyalat-6-16-cool-pearly-brown-1.jpg

Gyártó: Gliss Color

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajfesték és oxidálószer

Alkategória: Professzionális hajfesték

Termék kódja: 538866

Ajánlat száma: 538586

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 3.553 Ft

Ár: 3.060 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Tartós Hajfesték Hialuronsavval - Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture with Hyaluronic Acid, árnyalat 6-16 Cool Pearly Brown: tartós festék hialuronsavval, amely hidratálást és tökéletes ápolást biztosít festés közben és után. A színpigmentek mélyen behatolnak a hajszerkezetbe, gazdag és tartós árnyalatot biztosítva. Ugyanakkor fehér hajszálakat is befedi, gyönyörű és egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak.

A csomag tartalma:
- 1 hajfesték: 60 ml;
- 1 oxidáló: 60 ml;
- hajmaszk 22.5 ml;
- egy pár kesztyű;
- használati útmutató.

Használati mód:
1. Előkészítés: Az eljárás megkezdése előtt ajánlott lefedni a vállat egy fóliával. A festéket száraz hajra használja. Szüksége van egy órára is, hogy figyelemmel kísérje a hatóidőt.
2. Keverék: kesztyű viselése ajánlott. Vegye ki az oxidálószert, majd a tubus hajfestéket (úgy, hogy a kupak hátsó részén átlyukasztja a tömítést), majd öntse a színező krém teljes tartalmát az applikátor palackjába és rázza fel, amíg sima nem lesz. A befejezés után nyissa ki a fedelet és kezdje el a felvitelt. A keverék színe az alkalmazás során változik, de ez nincs hatással a szín eredményére.
3.1. Teljes felvitel: ajánlott, ha a festést először végzi vagy ha a korábban festett haj teljesen megnőtt, azaz nem figyelhető meg növekedés. Kezdje a fej hátsó részétől és vigye fel az előkészített keveréket hajtincsenként, majd egyenletesen oszlassa el. Ajánlott, hogy azonnal távolítsa el a foltokat a bőrről. Hagyha a festéket hatni 30 percig. A 9-1, 10-1, 10-2 és 10-4 árnyalatoknál hagyja hatni a színező keveréket 45 percig.
3.2. Benőtt hajgyökerek felvitele esetén: akkor ajánlott, ha a haj festett és csak benőtt hajgyökerei vannak, vagy ha a hajvégek sötétebbek vagy sérültek. Válassza szét a hajat az applikátor palack hegyével és a keverék 2/3 -át csak a benőtt hajgyökerekre vigye fel, majd használja a keveréket az elválasztási út mentén és ujjhegyével oszlassa el a gyökereken (hagyja a kezén kesztyűt). Ismételje meg az eljárást a teljes benőtt területen. Hagyja a színezőkeveréket 20 percig hatni és a többi keveréket vigye fel az egész hajra hagyja hatni további 10 percig. A 9-1, 10-1, 10-2 és 10-4 árnyalatoknál csak a gyökerek területére vigye fel a festéket és hagyja hatni 35 percig. A maradékot max. 10 percre vigye fel a többi hajra.
4. Öblítés és festés utáni kezelés: ismét vegye fel a kesztyűt az öblítésre. Az idő végén alaposan öblítse le a hajat, amíg a víz tiszta marad. A további ápolás érdekében vigye fel a csomagolásban lévő hajmaszkot, hagyja rajta 2 percig, majd öblítse le. A maszk ragyogást kölcsönöz, a hajat puhává és könnyen fésülhetővé teszi.

Figyelem: az állnál hosszabb haj esetén két csomag festék / oxidálószer használata javasolt. Tartson legalább 2 hetet a festés és a haj dauerolása / kiegyenesítése között, különben a színárnyalat egyenetlenné válhat. Ha a hajat szőkítik, kiegyenesítik, napfénynek teszik ki vagy dauerolják, akkor ajánlatos a feldolgozási időt körülbelül 5-10 perccel csökkenteni.

Előnyök: Fénylő, Hidratálás, Hajszín megtartása.

Szín: Sötétbarna.

Gyártó: Gliss Color

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu