TERMÉK AJÁNLAT          

Tartós Hajfesték - Schwarzkopf Live Urban Metallics Intense Color Permanent Built-in Metallic Shine Booster, árnyalata U72 Dusty Silver

Gyártó: Live

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajfesték és oxidálószer

Alkategória: Professzionális hajfesték

Termék kódja: 538964

Ajánlat száma: 538673

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 2.844 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
a 50.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Tartós Hajfesték - Schwarzkopf Live Urban Metallics Intense Color Permanent Built-in Metallic Shine Booster, árnyalata U72 Dusty Silver: tartós hajfesték, amely intenzív és élénk árnyalatot kínál. A beépített szérum a ragyogás érdekében aktiválja a haj pigmentjeit és maximalizálja az árnyék mélységét. Ezenkívül a szín sokáig megmarad.

A csomag tartalma:
- 1 tubus színező krém, 60 ml;
- 1 oxidáló oldat 60 ml;
- 1 ápoló balzsam 22.5 ml;
- 1 pár kesztyű;
- 1 használati útmuató.

Alkalmazási mód: mielőtt elkezdené, figyelmesen olvassa el az utasításokat. A festéket száraz, kezeletlen hajra alkalmazzák.
1. Teljes felvitel: ajánlott, ha a festést először végzik el vagy ha a korábban festett haj teljesen megnőtt, azaz nem figyelhető meg növekedés. Kezdje a fej hátsó részétől és vigye fel az előkészített keveréket hajtincsenként, majd egyenletesen oszlassa el. Javasoljuk, hogy azonnal távolítsa el a foltokat a bőrről. Hagyja a festéket 30 percig hatni.
2. Benőtt hajgyökerek felvitele esetén: akkor ajánlott, ha a haj festett és csak benőtt hajgyökerei vannak, vagy ha a hajvégek sötétebbek vagy sérültek. Válassza szét a hajat az applikátor palack hegyével és a keverék 2/3 -át csak a benőtt hajgyökerekre vigye fel, majd használja a keveréket az elválasztási út mentén és ujjhegyével oszlassa el a gyökereken (hagyja a kezén kesztyűt). Ismételje meg az eljárást a teljes benőtt területen. Hagyja a színezőkeveréket 20 -30 percig hatni és a többi keveréket vigye fel az egész hajra hagyja hatni további 5-10 percig.
3. Öblítés és festés utáni kezelés: ismét vegye fel a kesztyűt az öblítésre. Az idő végén alaposan öblítse le a hajat, amíg a víz tiszta marad. A további ápolás érdekében vigye fel a csomagolásban lévő hajmaszkot, hagyja rajta 2 percig, majd öblítse le. A maszk ragyogást kölcsönöz, a hajat puhává és könnyen fésülhetővé teszi.

Figyelem: a vállnál hosszabb haj esetén 2 doboz kerül felhasználásra!

Előnyök: Hajszín megtartása, Fénylő.

Szín: Ezüstös.

Gyártó: Live

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu