TERMÉK AJÁNLAT          

Körömlakk - OPI Infinite Shine Lacquer Celebration Big Bow Energy, 15ml

Gyártó: OPI

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: Körömlakkok

Termék kódja: 556922

Ajánlat száma: 556629

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 5.034 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Körömlakk - OPI Infinite Shine Lacquer Celebration Big Bow Energy, 15ml: kiváló minőségű körömlakk, modern, élénk és erősen pigmentált árnyalatok széles választékában, eredeti névekkel. Egy innovatív felviteli rendszer része, amely megnövelt színállóságot (akár 11 napig), valamint intenzív ragyiogást biztosít a zselés hatásért és a hibátlan, hosszan tartó megjelenésű manikűr/pedikűr érdekében.

Alkalmazás: az OPI Infinite Shine rendszer 3 szakaszt feltételez:

1. A tiszta, száraz és zsírtalanított körömre vigyen fel egy alapréteget az OPI Infinite Shine Primer körömlakknak - polimerek, oldószerek és lágyítók komplexe, amely segít a később felvitt termékek körmön való rögzítésében.

2. Majd vigyen fel 2 réteg OPI Infinite Shine Lacquer körömlakkot, amelynek formulája egy speciális oligomeren alapul, amely reakcióba lép a top/fedőlakk felvitele és a természetes fény hatására, polimer kötések hálózatát képezve, amelyek megerősítik a színréteget.

3. Az utolsó lépés az OPI Infinite Shine Gloss fedőlakk felső rétegének felvitele, amely azonnal hat a készítményben lévő oligomernek és fotoiniciátornak köszönhetően, amely segít a felső réteg és a színréteg közötti kapcsolatok kialakításában, miután a rendszert természetes fény éri, erős és tartós szerkezetet hoz létre, és maximális ragyogást kelt.

Minden réteg felvitele után jól zárja le a köröm széleit, hogy a körömlakk a lehető legnagyobb ellenállást biztosítsa. Várjon 2 percet minden két alkalmazás között.

Figyelem: csak professzionális használatra! Allergiás reakciókat válthat ki!

Mennyiség: 15 ml.

Szín: Rózsaszín.

Gyártó: OPI

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu