TERMÉK AJÁNLAT          

Hajfeltöltő/Filler Lamináló és Intenzív Ragyogó Hatással Phyto Kollagénnel - Dr. Sante Volume Boost Collagen Hair Filler, 100 ml

Gyártó: Dr. Soleil

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajápolás

Alkategória: Hajszérum

Termék kódja: 565400

Ajánlat száma: 565108

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 3.766 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Hajfeltöltő/Filler Lamináló és Intenzív Ragyogó Hatással Phyto Kollagénnel - Dr. Sante Volume Boost Collagen Hair Filler, 100 ml: Hajfeltöltő/Filler, amely erősíti, hidratálja, revitalizálja a hajat és védi a töredezéstől. Volument, intenzív ragyogást biztosít és lamináló hatású. A formula akác növényi kollagént használ, amely rugalmassá teszi a hajat, lezárja belülről és védőréteget képez a külső oldalon. Valamint panthenolt is tartalmaz, amely megtartja a nedvességet a haj belsejében, erősíti a hajszerkezetet és helyreállítja a sérült hajat. Használható hőmaszkként vagy expressz maszkként. Mosást igényel. Gyönyörű, selymes hajat biztosít a hajgyökerektől a hajvégekig, terhelés nélkül.

Használati módja:
1. Termikus rekuperáció: egyenletesen vigye fel a nedves, frissen mosott haj teljes hosszára anélkül, hogy megérintené a fejbőrt és a hajgyökereket. Fedje le egy műanyag sapkával és melegítse a fejet hajszárítóval 3-5 percig, majd hagyja hatni további 30 percig és a fejet egy törülközővel tekerje be. A végén öblítse le meleg vízzel.

2. Gyors rekuperáció: keverje össze a filllert hideg vízzel 1: 1 arányban, amíg krémes állagot ér el. Ne használjon fém edényt vagy tálat. Vigye fel a terméket a tiszta és nedves hajra, anélkül, hogy megérintené a fejbőrt és a hajgyökereket. Hagyja hatni 10-15 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Előnyök: Fénylő, Volumennövelő, Hidratálás, Revitalizálás.

Mennyiség: 100 ml.

Gyártó: Dr. Soleil

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:

-14%
Száraz Sampon - CHI Vibes Wake + Fake Soothing Dry Shampoo, 150 g
Száraz Sampon - CHI Vibes Wake + Fake Soothing Dry Shampoo, 150 g

Eredeti ár: 5.794 Ft


Csökkentett ár: 4.925 Ft


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu