TERMÉK AJÁNLAT          

Fertőtlenítő Oldat Padlótisztításhoz Mezei Virág Illattal - Cif Disinfect & Shine Floors Flower Breeze, 1000 ml

Gyártó: Cif

Szekció: -

Kategória: -

Alkategória: -

Termék kódja: 599018

Ajánlat száma: 598738

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 1.451 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Fertőtlenítő Oldat Padlótisztításhoz Mezei Virág Illattal - Cif Disinfect & Shine Floors Flower Breeze, 1000 ml: padlótisztító fertőtlenítő oldat, amely hatékonyan távolítja el a vírusok és baktériumok 99,9%-át. Természeti erőforrásokból származó, klórmentes tisztítószereket tartalmazó formulán alapul, amely eltávolítja a mindennapos szennyeződéseket és felfrissíti az otthont. Gyerekek által használt tárgyakra és játszóterekre egyaránt használható, de használat előtt javasolt a figyelmes öblítés.

Használati mód: A terméket padlóra szánták, de kiválóan alkalmas a háztartási mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére is.
- hígított: öntsön 1 kupak (50 ml) Cif Disinfect & Shine-t 4 liter vízbe. A ragyogóbb eredmény érdekében törölje le száraz törlőronggyal. Nem kell öblíteni;
- hígítatlanul: nedves szivacsra vagy közvetlenül a felületre öntjse, tisztítsa meg a felületet és nedves ronggyal törölje le. A csillogóbb eredmény érdekében törölje le száraz ronggyal;
- fertőtlenítéshez közvetlenül a felületre vigye fel, vírusölő és baktériumölő hatás esetén 5 percig, gombaölő hatás esetén 15 percig hagyja hatni, majd nedves ronggyal törölje le. Nagyon koszos területeken kétszer törölhető. A gyermekek által használt tárgyakat nagyon óvatosan öblítse le.

Mennyiség: 1000 ml.

Gyártó: Cif

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu