TERMÉK AJÁNLAT          

Kézfertőtlenítő Gél, Tubusban - Lifebuoy Desinfecting Hand Gel Total, 50 ml

Gyártó: Lifebuoy

Szekció: Orvosi fogyóeszközök

Kategória: Fertőtlenítőszerek

Alkategória: Kézfertőtlenítő szerek

Termék kódja: 599080

Ajánlat száma: 598800

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 1.258 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Kézfertőtlenítő Gél, Tubusban - Lifebuoy Desinfecting Hand Gel Total, 50 ml: kézfertőtlenítő gél. A gél hatékonyan fertőtleníti a kezet és a készítményben található B3-vitamin tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt. Akár 99,9%-os hatékonysággal rendelkezik a baktériumok, burkos vírusok, köztük a SARS-CoV2 ellen. Nem ragacsos, nem szárítja a bőrt és nem hagy nyomot.

Aktív összetevők: Etil-alkohol 65 g / 100 g termék (72 v/v -térfogatszázalék).

Figyelem: Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Hőtől, forró felületektől, szikrától, elektromos készülékektől, lángoktól és egyéb gyújtóforrásoktól távol kell tartani. Dohányozni tilos. A flakont szorosan lezárva kell tartani. Ha szembe kerül, néhány percig alaposan öblítse ki vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha szükséges, és ha ez könnyen megy. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció nem múlik el forduljon orvoshoz. Jól szellőző helyen tárolandó. Hideg helyen tartandó. A tartalom/flakon eldobása a helyi előírásoknak megfelelően történik.

Mennyiség: 50 ml.

Gyártó: Lifebuoy

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu