TERMÉK AJÁNLAT          

Fehér Tea és Búzavirág Illatlabda - KANU Nature Bath Heart White Tea, 50 g

Gyártó: Kanu Nature

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Testápolás

Alkategória: Habzó fürdősó

Termék kódja: 613959

Ajánlat száma: 613676

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 3.158 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Fehér Tea és Búzavirág Illatlabda - KANU Nature Bath Heart White Tea, 50 g: fehér tea és búzavirág illatú sgolyó. Friss illatot ad a szobában, szekrényben, fiókban vagy akár az autóban. A gondosan kiválasztott összetevőknek köszönhetően az illatosított golyó sikeresen helyettesítheti a szintetikus frissítő termékeket. Lassan szabadítja fel a benne lévő aromás vegyületeket, így biztosítva a frissesség nagyon kellemes érzetét.

Összetevők: Sodium Bicarbonate, Butyrospermum parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Citric Acid, Salicylic Acid, Centaurea Cyanus Flower, Parfum, Linalool, Citronellol.

Használati mód: helyezze az illatosított golyót egy díszzacskóba, a ruhásszekrénybe vagy a fiókba. A termék nem élelmiszer. A gyerekek biztonsága érdekében az illatosított golyót számukra hozzáférhetetlen helyre kell helyezni. Az illatosított labda nem kozmetikai termék.

Mennyiség: 50 g.

Gyártó: Kanu Nature

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu