TERMÉK AJÁNLAT          

Körömlakk - OPI Infinite Shine Fall Wonders Medi-Take It All In, 15ml

Gyártó: OPI

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: Körömlakkok

Termék kódja: 626542

Ajánlat száma: 626259

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 5.626 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Körömlakk - OPI Infinite Shine Fall Wonders Medi-Take It All In, 15ml: kiváló minőségű körömlakk, amely merész, élénk, erősen pigmentált árnyalatok széles választékában kapható, csillogó és eredeti elnevezések keverékével. Egy innovatív felviteli rendszer része, amely megnövelt színellenállást (akár 11 napig), valamint intenzív csillogást biztosít a gél (zselés)hatásért és a kifogástalan, hosszan tartó megjelenésű manikűr/pedikűr érdekében.

Alkalmazása: az OPI Infinite Shine rendszer 3 szakaszból áll:

Felvitel: az Infinite Shine OPI rendszer 3 szakaszból áll:

1. A tiszta, száraz és zsírtalanított körömre vigyen fel egy alapréteget az OPI Infinite Shine Primer körömlakkból - polimerekből, oldószerekből és lágyítókból álló komplexum, amely segít a körömön rögzíteni a később felvitt termékeket.

2. Ezután vigyen fel 2 réteg OPI Infinite Shine körömlakkot, amelynek formulája egy speciális oligomeren alapul, amely reagál a zárófelület felvitele és a természetes fény hatására, polimer kötések hálózatát képezve, amelyek megerősítik a színréteget.

3. Az utolsó lépés az OPI Infinite Shine Gloss tömítőlakk/zárólakk rétegének a felvitele, amely azonnal hat a kompozíció oligomerjének és fotoiniciátorának köszönhetően, amely segít kötéseket kialakítani a felső réteg és a színréteg között, miután a rendszert természetes fény éri, erős és tartós szerkezetet, maximális csillogást biztosítva.

Minden réteg felvitele után jól zárja le a köröm széleit, hogy a körömlakk a lehető legnagyobb ellenállást biztosítsa. Várjon 2 percet a két alkalmazás között.

Figyelem: csak professzionális használatra!

Mennyiség: 15 ml.

Szín: Lila.

Gyártó: OPI

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:

-12%
Körömlakk - OPI Infinite Shine Fall Wonders Clean Slate, 15ml
Körömlakk - OPI Infinite Shine Fall Wonders Clean Slate, 15ml

Eredeti ár: 5.626 Ft


Csökkentett ár: 4.935 Ft


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu