TERMÉK AJÁNLAT          

Erős Rögzítésű Hajfixáló - Kemon Hair Manya Dreamfix, 500 ml

Gyártó: Kemon

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajformázás

Alkategória: Hajfixáló

Termék kódja: 709617

Ajánlat száma: 709306

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 6.613 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Erős Rögzítésű Hajfixáló - Kemon Hair Manya Dreamfix, 500 ml: határozza meg megjelenését - A Hair Manya a Kemon professzionális hajformázó termékeiből áll, amelyek célja a stylistok és a felhasználók kreativitásának serkentése, valamint a frizura kialakításának és személyre szabásának végtelen módjai. Professzionális stílusvonal ínyenceknek. A parfümök és a színek serkentik a kreativitást, a formulák és a textúrák új vonalakat találnak ki. Rendkívüli sokoldalúság és mesteri stílus kialakítása. A női szegmens élénk színekben és pezsgő parfümökben jelenik meg, amelyek játékra és kísérletezésre invitálnak. Alkalmas különösen a nagyon göndör, hullámos vagy felvillanyozott haj szabályozására és meghatározására, a termék struktúrát és volument biztosít, bármilyen típusú frizura megkönnyítésére, fényes vagy matt haj textúrájának adására, a frizura rögzítésére és meghatározására, annak kialakítására és hosszan tartására.

Kemon Hair Manya Dreamfix egy professzionális hajfixáló, amely erős rögzítést biztosít anélkül, hogy veszélyeztetné a frizura irányíthatóságát és tartósságát. Tökéletes szoros frizurákhoz és effektusokhoz.

Használat: permetezze egyenletesen a száraz hajra, 30 cm távolságból. Tökéletes a frizura szilárdan rögzítésére és nedvesség elleni védelmére.

Előnyök: Fixáló.

Mennyiség: 500 ml.

Gyártó: Kemon

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu