TERMÉK AJÁNLAT          

Felület Fertőtlenítő Klintensiv, 1000 ml

Gyártó: Klintensiv

Szekció: Orvosi fogyóeszközök

Kategória: Fertőtlenítőszerek

Alkategória: Felületfertőtlenítő szerek

Termék kódja: 725473

Ajánlat száma: 725130

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 4.935 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Felület Fertőtlenítő Klintensiv, 1000 ml: felületek, orvosi műszerek és mikroaeroflóra tisztítására és fertőtlenítésére szolgál; mosó- és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező, aldehidek nélküli, széles spektrumú biocid hatású oldatz, amely az európai harmonizált fertőtlenítési szabályok előírásai szerint készült; a hatóanyagok kvaterner ammóniumsók. Használható berendezések, edények, fogyasztói és gyógyászati ??edények fertőtlenítésére. Öblítést igényel, ha az invazív műszereket vagy a pácienssel közvetlenül érintkező felületeket fertőtlenítik.

Használati mód: Felületek esetén permetezze a terméket közvetlenül a tisztítást és/vagy fertőtlenítést igénylő területre, és egyenletesen oszlassa el az aktív oldatot a teljes felületen és a fertőtlenítendő tárgyakon (használhat egy darab textil, nem szőtt anyagot/rongyot); hagyja hatni 5 percig; ne öblítse le a terméket. Műszerek esetén helyezze a terméket a kádba, majd a fertőtlenítendő műszereket; mikrobiológiai fertőtlenítés szükségességétől függően legalább 10 percig hagyja fertőtleníteni a műszereket/eszközöket. Mikroaeroflóra esetén a porlasztó tartályába a helyiség térfogata szerint számított fertőtlenítőszer mennyiséget (10 ml/1 köbméter) kell bevinni. Amikor az eszköz aktiválva van, senki nem szabad tartótkodjon a helységben; kapcsolja be a készüléket, amíg a tartályban lévő oldat el nem készül, majd hagyja hatni legalább 10 percig, a mikrobiológiai dekontamináció szükségességétől függően.

Vigyázat: Zárt, tiszta, jól szellőző helyen tárolandó, +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten. Lenyelve káros hatású. Védőkesztyűben kell használni. Tanácsos kerülni az érintkezést más biocid hatású termékekkel vagy más mosószerekkel, különösen azokkal, amelyek anionos felületaktív anyagokat vagy aldehideket tartalmaznak.

Mennyiség: 1000 ml.

Gyártó: Klintensiv

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu