TERMÉK AJÁNLAT

Ajándékcsomag Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Luxury Bag Set - Zuhanygél Hajra és Testre 300ml, Tusfürdő 300ml, Testápoló 200ml, Fürdőszivacs

-24%
aj-nd-kcsomag-baylis-harding-sweet-mandarin-grapefruit-luxury-bag-set-zuhanyg-l-hajra-s-testre-300ml-tusf-rd-300ml-test-pol-200ml-f-rd-szivacs-1.jpg

Gyártó: Baylis & Harding

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Ajándék készletek

Alkategória: -

Termék kódja: 10689

Ajánlat száma: 10689

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 18.423 Ft

Ár: 13.920 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Ajándékcsomag Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Luxury Bag Set - Zuhanygél Hajra és Testre 300ml, Tusfürdő 300ml, Testápoló 200ml, Fürdőszivacs: nélkülözhetetlen kozmetikai készlet a mindennapi testápoláshoz és kényeztetéshez, luxus aranyzsákba csomagolva, fogóval és cipzárral lezárva, nagyon elegáns megjelenésű, nagyon praktikus és könnyen szállítható. Különleges ajándék lehet, tele kifinomultsággal, bármely alkalomra ideális. A készlet tartalma:

Zuhanygél Hajra és Testre - Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Hair and Body Wash, 300ml: haj- és testtisztító termék, olyan finom formulával, amely hatékonyan gondoskodik és megóvja a bőrt, bőséges habot hozva létre, frissességet, tartós hidratálást, a mandarin- és grapefruit friss és megnyugtató illatát kínálva.

Tusfürdő - Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Body Wash, 300ml: finom összetételű, friss és kiegyensúlyozott mandarin és grapefruit illatú tusfürdő, amely gazdag habot képez, óvatosan tisztítja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását, amely friss, bársonyos és finoman illatos marad.

Testápoló - Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Body Lotion, 200ml: könnyű textúrájú és finom összetételű kiváló testápoló, minőségű tápláló összetevőkkel, amelyek intenzíven védik és hidratálják a bőrt, puhaságot, rugalmasságot és a mandarin és grapefruit friss illatát kölcsönözve.

Fürdőszivacs - Baylis & Harding Body Polisher: lágy és rugalmas anyagból készült, a bőrre rendkívül gyengéd fürdőszivacs, amely finoman megtisztítja, könnyű masszázst kínálva és gazdag habot képezve.

Gyártó: Baylis & Harding

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu