TERMÉK AJÁNLAT

Ajándékcsomag Baylis & Harding Jojoba, Silk & Almond Oil Round Tin Set – Tusoló Krém 300ml, Zuhanygél 130ml, Kéz- és Testápoló 130ml

-32%
aj-nd-kcsomag-baylis-harding-jojoba-silk-almond-oil-round-tin-set-tusol-kr-m-300ml-zuhanyg-l-130ml-k-z-s-test-pol-130ml-1.jpg

Gyártó: Baylis & Harding

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Ajándék készletek

Alkategória: -

Termék kódja: 10707

Ajánlat száma: 10707

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 11.873 Ft

Ár: 8.025 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Ajándékcsomag Baylis & Harding Jojoba, Silk & Almond Oil Round Tin Set – Tusoló Krém 300ml, Zuhanygél 130ml, Kéz- és Testápoló 130ml: alapvető termékek a mindennapi ápoláshoz és kényeztetéshez, ezüstös részletekkel ellátott, fényűző, kerek fémdobozba csomagolva, nagyon elegáns megjelenéssel. Különleges ajándék lehet, tökéletesen kifinomult, bármely alkalomra ideális. A készlet tartalmazza:

Tusoló Krém - Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Shower Creme, 300ml: krémes textúrájú tusoló krém, selyemmel, természetes jojoba- és mandulaolajokkal dúsított formulával, édes, meleg és megnyugtató aromával, amely gazdag habot hoz létre, óvatosan tisztítja a bőrt és megakadályozza a kiszáradást, miközben rugalmas, bársonyos és kifinomultan illatos marad.

Zuhanygél - Baylis & Harding Jojoba, Silk and Almond Oil Body Wash, 130ml: tusfürdő selyemmel, természetes jojoba- és mandulaolajokkal dúsított formulával, édes, meleg és megnyugtató illattal, amely gazdag habot hoz létre, óvatosan tisztítja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását, így friss, bársonyos és finoman illatos marad.

Test- és Kézápoló - Baylis & Harding Jojoba, Silk & Almond Oil Hand and Body Lotion, 130ml: könnyű texturájú kéz- és testápoló, valamint egy selymes, természetes jojoba- és mandulaolajokkal dúsított finom formulával, amely intenzíven védi és hidratálja a bőrt, lágyságot, rugalmasságot és édes, meleg és megnyugtató illatot kölcsönözve.

Gyártó: Baylis & Harding

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu