TERMÉK AJÁNLAT          

Tartós Hajfestéket Eltávolító Rendszer - Color Time - DT100, reduktor 110ml, aktivátor 110ml, oxidáló 110ml - Rosa Impex

Gyártó: Rosa Impex

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajfesték és oxidálószer

Alkategória: Professzionális hajfesték

Termék kódja: 108869

Ajánlat száma: 108449

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 4.157 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Tartós Hajfestéket Eltávolító Rendszer - Color Time - DT100, reduktor 110ml, aktivátor 110ml, oxidáló 110ml - Rosa Impex: akkor javasoljuk ennek a rendszernek a használatát, ha már nem elégedett az eddig választott színnel és teljesen meg akarja változtatni a megjelenését vagy a legutóbb választott szín nem volt megfelelő és gyorsan szeretné kijavítani a hibát. A termék hozzájárul a haj állandó színének teljes eltávolításához. Fejlett formulája speciális kondicionálót tartalmaz, amely lehetővé teszi a festett haj eltávolítását a tartós festékkel, miközben megőrzi a természetes haj pigmentjét. 3 terméket tartalmaz: reduktort, aktivátort és 3% -os oxidálószert. Az oxidálószeren alapuló tartós festékkel történő hajfestés esetén a szín kis molekulák sorozatából áll, amelyek oxidálószer hatására egyesülve óriás színű molekulákat alkotnak, így létrehozva a kívánt színt. Ez az oxidációs reakció a haj belsejében megy végbe és miután a reakció befejeződött, a nagyon nagy színmolekulák csapdába esnek a haj keratinfoltjai között. Ezért hívnak sok színt tartós színnek. Ez a világosító termék különbözik a jól ismert világosító termékektől, például a fehérítő/szőkítő por, halványító emulziók, különféle gélek és olajok, mind a hatásmód, mind az elért eredmények miatt. A felsorolt termékek oxidáló hatást fejtenek ki a színpigmenteket tartalmazó molekulák elpusztításával és a szín megszüntetésével. Sajnos az ilyen termékek az oxidációs folyamat miatt elpusztítják a hajat és irritálják a fejbőrt, míg a színeltávolítás nem mindig teljes.
Ezektől a termékektől eltérően a Decolor Time-nak nincs oxidáló hatása. Csak a tartós festéket távolítja el, a természetes hajfestéket nem. Redukáló hatása van és aktív redukáló molekulákat tartalmaz. A nagy színű molekulák széttöredeznek és kisebb méretűre redukálódnak, ennek eredményeként már nem maradhatnak a keratin plakkok között és mosással könnyen eltávolíthatóak. A festett hajszín teljesen eltávolítható (ellentétben más oxidációs termékekkel). A módszer nem agresszív. Alapvetően ez a termék nem károsítja a hajat, sem természetes pigmentjeit (összehasonlítva a hagyományos oxidációs termékekkel), a termék rövid időn belül többször is használható. A fent említett módszer tökéletesíti a terméket a haj színváltozása esetén. Ideális a haj természetes színének helyreállításához.
Egyedülálló formulája speciális hajápolót tartalmaz, amely puhává, fényessé és élettel telivé teszi a hajat. A doboz tartalma: reduktor - 110ml, aktivátor - 110ml, 3% -os oxidálószerrel - 110ml, 1 pár kesztyű, használati utasítás, univerzális adagolókupak.

Mennyiség: 330 ml.

Gyártó: Rosa Impex

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu