TERMÉK AJÁNLAT

Herpeszek Elleni Tapaszok Compeed, 15 db.

Gyártó: Compeed

Szekció: Orvosi fogyóeszközök

Kategória: Különböző fogyóeszközök

Alkategória: Tapaszok

Termék kódja: 286112

Ajánlat száma: 285765

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 4.504 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Herpeszek Elleni Tapaszok Compeed, 15 db.: átlátszó tapaszok a herpesz kezelésére, Johnson&Johnson által szabadalmaztatott, a gyógyulást felgyorsító egyedi formulával. A hidrokolloid technológia csökkenti a kellemetlenség érzetét, a viszketést és égést, valamint a bőr duzzanatát és bőrpírját az érintett területen, enyhíti a fájdalmat, csökkenti a hólyagok méretét és megakadályozza a bőrkeményedés kialakulását, védi a bőrt és csökkenti a szennyeződés kockázatát. Ezenkívül a tapasz azonnal elrejti a herpeszt és lehetővé teszi az ajakrúzs és az ajakbalzsam használatát a szokásos módon, ügyes és esztétikai megjelenést biztosítva.

Használati mód: vigye fel a tapaszt közvetlenül a herpeszre. Naponta háromszor cseréljE, amíg a bőr teljesen meg nem gyógyul.

Mennyiség: 15 db.

Gyártó: Compeed

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu