TERMÉK AJÁNLAT

Ammóniamentes Hajfesték Ilusionyst Nr. 5/99 - Castano Medio Marron Intenso Yunsey Professional, 100ml

Gyártó: Yunsey

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajfesték és oxidálószer

Alkategória: Ammóniamentes hajfesték

Termék kódja: 463192

Ajánlat száma: 462900

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 5.741 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Ammóniamentes Hajfesték Ilusionyst Nr. 5/99 - Castano Medio Marron Intenso Yunsey Professional, 100ml: A hajfesték optimális fedést, meghosszabbított tartósságot és ragyogást nyújt a haj színének. Ez az új formulájú termékskála számtalan sok színárnyalatot kínál, szerepe a hajszín erősítése. Kondícionáló polimereket és hidrolizált búzafehérjéket tartalmazva nagyszerűen puhává és ragyogóvá teszi a hajat.

Használati utasítás: A haj színezéséért, a terméket vegyítse 1:1 arányban Oxiyunsey oxidálószerrel. Használjon 3% (10 vol.) oxidálószert a hajszín felfrissítése és 1 tónus világosítás eléréséért; 6% (20 vol.) oxidálószert a teljes fedés és 1-2 tónus világosítás esetén; 9% (30 vol.) oxidálószert a kiemelkedő ragyogásért és 2-3 tónusú világosításért. A hajra való felvitel után hagyja hatni 35 percet. Végezetül bő vízzel öblítse le a hajat és mossa meg samponnal. Ajánlott Vigorance Yunsey Sampon festett hajra és a Yunsey Colour Protection Mask hajvédő maszk használata. A terméket ne alkalmazza töredezett, frissen mosott hajra vagy irritált fejbőrön. A festéket ne melegítse.

Mennyiség: 100 ml.

Gyártó: Yunsey

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu