TERMÉK AJÁNLAT

Féltartós Körömgél Designra Csomag, 3db. - GelColor Artist Series Design Gel Trio1, 3x 6g

Gyártó: OPI

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: UV színes zselék

Termék kódja: 475779

Ajánlat száma: 475485

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 37.076 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Féltartós Körömgél Designra Csomag, 3db. - GelColor Artist Series Design Gel Trio1, 3x 6g: féltartós gélek a tervezéshez, designra, amelyeket színes féltartós lakkokkal kombinálva használnak. Használhatók bonyolult minták készítésére a körmökön. Pigmentekben gazdag színnel szabad utat engednek a képzeletnek és végtelen lehetőségek felfedezését segítik elő. A csomag a következő árnyalatokat tartalmazza: A Sunny Disposition, I Red It Online és Blue-Per Reel.

Használata: Vigyen fel egy alapréteget a Gel Color Base Coat termékből és szárítsa meg lámpában 30 másodpercig. Vigyen fel két réteget a GelColor féltartós lakkból (minden réteget 30 másodpercig szárítson). Az Artist Series Design Gel termékkel készítsen különböző művészi mintákat, modelleket és szárítsa meg újabb 30 másodpercig. Zárja le egy réteg GelColor Top Coat toplakkkal és szárítsa meg 30 másodpercig.

Szín: Sárga, Piros, Kék.

Gyártó: OPI

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu