TERMÉK AJÁNLAT          

Hidratáló Hajápoló Csomag Száraz Hajra Alfaparf Milano – Hidratáló Sampon, 1000 ml; Hidratáló Hajmaszk, 500 ml; Hidratáló Szérum Kezelés, 6 fiola x 13 ml; Hidratáló Fluid Kezelés 125 ml

-10%
hidrat-l-haj-pol-csomag-sz-raz-hajra-alfaparf-milano-hidrat-l-sampon-1000-ml-hidrat-l-hajmaszk-500-ml-hidrat-l-sz-rum-kezel-s-6-fiola-x-13-ml-hidrat-l-fluid-kezel-s-125-ml-1.jpg

Gyártó: Alfaparf Milano

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Promóciós csomagok

Alkategória: -

Termék kódja: 477160

Ajánlat száma: 476880

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 25.067 Ft

Ár: 22.395 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Hidratáló Hajápoló Csomag Száraz Hajra Alfaparf Milano – Hidratáló Sampon, 1000 ml; Hidratáló Hajmaszk, 500 ml; Hidratáló Szérum Kezelés, 6 fiola x 13 ml; Hidratáló Fluid Kezelés 125 ml

Hidratáló Sampon Száraz Hajra - Alfaparf Milano Semi Di Lino Moisture Nutritive Low Shampoo, 1000ml: a hidratáló sampon intenzíven tápláló hatással kifejezetten a száraz haj gyengéd tisztítására és ápolására készült. Táplálja a hajat, ragyogást és rugalmasságot kölcsönöz az Urban Defence Pro, egy innovatív összetevőnek köszönhetően, amely védi a kapilláris rostokat a szennyező anyagok káros hatásaitól. Nem tartalmaz szulfátokat, paraffint vagy ásványi olajokat.
Összetevők:Urban Defense Pro, glicerin, tejsav, lenmag kivonat
Alkalmazás:Vigye fel nedves hajra, masszírozza el, majd alaposan öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg az eljárást.

Hidratáló Maszk Száraz Hajra - Alfaparf Milano Semi Di Lino Moisture Nutritive Mask, 500ml: a hidratáló maszk tápanyagokkal gazdagított a száraz haj mély táplálásáért, revitalizálja és erősíti a kapilláris rostokat, a hajnak selymes, ragyogó és sima kinézetet nyújtva. Hosszantartó, erős kiszáradásgátló hatással rendelkezik és Urban Defence Pro-val, egy innovatív összetevővel gazdagított, amely védi a kapilláris rostokat a szennyező anyagok káros hatásaitól. Nem tartalmaz szulfátokat, paraffint vagy ásványi olajokat.
Összetevők:Urban Defence Pro, glicerin, tejsav, lenmag kivonat
Alkalmazás:vigye fel egyenletesen nedves hajra, sampon használata után. Hagyja hatni 5 percet, majd öblítse le.

Hidratáló Ápoló Szérum-kezelés Száraz Hajra - Alfaparf Milano Semi Di Lino Moisture Nutritive Essential Oil, 6 fiole x 13 ml: intenzíven ápol a hosszantartó hidratálásért, újjáépíti és mélyen táplálja a száraz vagy nagyon száraz hajat, a hajszál belsejébe zárva a hidratáló összetevőket. A hajat puhává, simává, revitalizálttá teszi, vibráló, ragyogó színt kölcsönöz és hosszantartóan egészséges kinézetet nyújt. Egy innovatív összetevővel, az Urban Defence Pro-val gazdagított, amely védi a kapilláris rostokat a szennyező anyagok káros hatásaitól. Nem tartalmaz szulfátokat, paraffint vagy ásványi olajokat.
Összetevők:mézből kivont tápláló cukrok, glicerin, lenmag kivonat
Alkalmazás:Vigye fel egyenletesen nedves hajra, szakaszokban, a haj hosszára és a hajvégekre. Hagyja hatni néhány percig, majd öblítse le.

Hidratáló Hajkibontó Ápoló Folyadék Száraz Hajra - Alfaparf Milano Semi Di Lino Moisture Nutritive Detangling Fluid, 125ml: poló száraz hajra, folyékony, könnyen felvihető összetétellel, hatékonyan megelőzi a kapilláris rostok kiszáradását, a hajszálak végeinek szálkásodását. Mélyen táplálja, puhává, selymessé és könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Urban Defence Pro-val, egy innovatív összetevővel gazdagított, amely védi a kapilláris rostokat a szennyező anyagok káros hatásaitól. Nem tartalmaz szulfátokat, paraffint vagy ásványi olajokat.
Összetevők:Urban Defence Pro, glicerin, tejsav, lenmag kivonat
Alkalmazás:vigye fel egyenletesen nedves vagy száraz hajra, majd a szokásosan formázza a hajat. Ne öblítse le.

Hajtípus: Száraz.

Előnyök: Hidratálás, Fénylő, Tápláló.

Gyártó: Alfaparf Milano

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu