TERMÉK AJÁNLAT          

Féltartós Körömlakk - OPI Gel Color Top Coat Stay Shiny, 15 ml

-11%
f-ltart-s-k-r-mlakk-opi-gel-color-top-coat-stay-shiny-15-ml-1.jpg

Gyártó: OPI

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: -

Termék kódja: 481044

Ajánlat száma: 480763

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 16.679 Ft

Ár: 14.705 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Féltartós Körömlakk - OPI Gel Color Top Coat Stay Shiny, 15 ml: átlátszó körömlakk-gél, amelyet a féltartós lakkra kell felvinni, mint utolsó lépés. Csillogó finish-t kínál és hosszan tartó színvédelmet biztosít.

Használati mód: OPI Féltartós Körömlakk Alkalmazása: tisztítsa meg a körömbőrt és alakítsa ki a természetes köröm formáját, finoman reszelje át a köröm felületét egy 100 grit buffer reszelőt használva, majd tisztítsa meg a körmöt egy kefe segítségével. Ezután a köröm felületére vigye fel a Prep Nail Primer-t, majd egy vékony réteg OPI Gel Color Base Coat alaplakkot. Zárja le a körömszéleket és a kezet helyezze UV lámpába 1 percig vagy LED lámpába 10 másodpercig. Következő lépésként vigyen fel egy vékony réteg féltartós körömlakkot a kívánt színárnyalatból, zárja le a körmöt és a kezet helyezze UV lámpába 2 percig vagy LED lámpába 30 másodpercig. Ismételje meg az előbbi eljárást. Végezetül vigyen fel egy vékony réteg OPI Gel Color Top Coat fedőlakkot, zárja le a körömszéleket és a kezet helyezze UV lámpába 2 percig vagy LED lámpába 30 másodpercig. Ezután fixálja a felvitt lakkot.
A féltartós körömlakk eltávolítása: könnyedén reszelje át a köröm felületét, amelyre a gél alkalmazva volt. Helyezzen mindegyik körömre géllak lemosóval átitatott vattakorongot, majd a vattakorongra helyezzen alumínium fóliát. Hagyja hatni 10 percig. Ezután távolítsa el a körömlakkot egy fapálcika vagy körömbőr feltoló segítségével. Végezetül finoman reszelje át a köröm felületét.

Figyelem: csak professzionális használatra! HEMA és Di-HEMA trimetilhexildikarbamát (TMHDC) vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek allergiát vagy érzékenységet okozhatnak.

Mennyiség: 15 ml.

Gyártó: OPI

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:

-16%
Shea Vaj Krém Nagyon Száraz Kezekre Super Finish, 75 ml
Shea Vaj Krém Nagyon Száraz Kezekre Super Finish, 75 ml

Eredeti ár: 1.185 Ft


Csökkentett ár: 987 Ft

-11%
Körömlakk - Wonder Nail Isadora 6 ml, nr. 427 Divine Red
Körömlakk - Wonder Nail Isadora 6 ml, nr. 427 Divine Red

Eredeti ár: 3.455 Ft


Csökkentett ár: 3.060 Ft


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu