TERMÉK AJÁNLAT          

Féltartós Körömlakk Soak Off Glow In The Dark Canni U06, 7,3ml

Gyártó: Canni

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: Féltartós lakk

Termék kódja: 523576

Ajánlat száma: 523285

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 2.172 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Féltartós Körömlakk Soak Off Glow In The Dark Canni U06, 7,3ml pezsgő neon árnyalatú féltartós körömlakk, amely sötétben foszforeszkáló színűvé válik. Akár 3-4 hétig tartó ellenállást kínál, pigmentált és fényes formulája van, hosszú ideig kiváló lefedettség és egyenletesség jellemzi. A termék könnyen és gyorsan alkalmazható, professzionális használatra, egyaránt alkalmas a szalonban és otthon is. Selymes textúrájú, a tökéletes befedés és az erős szín érdekében két réteg felvitele ajánlott. A féltartós körömlakk a LED-lámpával mindössze 30, az UV-lámpával pedig legfeljebb 120 másodperc alatt megszárad.

Alkalmazása: a körömlakk felvitele előtt tisztítsa meg a körmöket. A kutikulát speciális eszközzel/körömágytolóval könnyen el lehet tolni, majd hajlított hegyű ollóval vagy kutikula végű vágóval lehet eltávolítani. A körmöt körömreszelővel reszelje, hogy eltávolítsa a fényt. Vigyen fel egy vékony réteg Base Coat-ot és szárítsa meg az UV lámpában 120 másodpercet vagy a LED lámpában 60 másodpercet. Vigyen fel egy vékony réteg féltartós körömlakkot és szárítsa az UV lámpában 120 másodpercig vagy a LED lámpában 60 másodpercig. A jobb bevonat és az erősebb szín érdekében egy második réteg körömlakkot lehet felvinni. Miután a körömlakkot az egyik lámpával megszárította, vigyen fel egy vékony réteg Lilla Rosa top coat fedőréteget, zsírtalanítás nélkül, és szárítsa az UV lámpában 120 másodpercig vagy a LED lámpában 60 másodpercig.

Mennyiség: 709 ml.

Gyártó: Canni

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu