TERMÉK AJÁNLAT          

Féltartós Körömlakk Soak Off Blossom Canni 673, 7.3 ml

Gyártó: Canni

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: Féltartós lakk

Termék kódja: 523841

Ajánlat száma: 523550

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 2.172 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Féltartós Körömlakk Soak Off Blossom Canni 673, 7.3 ml: féltartós körömlakk a körömfestésre, amelyet wet on wet-nek hívnak. Akár 3-4 hetes ellenállást kínál, könnyen és gyorsan felvihető, professzionális használatra egyaránt alkalmas a szalonban és otthon is. A féltartós körömlakk a LED-lámpával mindössze 30, UV-lámpával pedig legfeljebb 120 másodperc alatt szárad. Először a Clear Base Blossom vagy a White Base Blossom réteget kell felvinni a különféle minták létrehozásához.

Használata: a körömlakk felvitele előtt tisztítsa meg a körmöket. A kutikula speciális eszközzel könnyen benyomható, majd hajlított hegyű ollóval vagy kutikula végű vágóval távolítható el. A körmöt reszelje/polirozza körömreszelővel a fényesség eltávolításához. Vigyen fel egy vékony Primer alapot és szárítsa meg levegőn(szabadon) 30 másodpercig. Vigyen fel egy vékony réteg Base White Canni-t vagy Base Clear Canni-t lámpaszárítással. Vigyen fel egy második réteg White White Canni-t vagy Base Clear Canni-t, és ne szárítsa meg. A száraz rétegen hozza létre a kívánt mintát a Canni Blossom Gel féltartós körömlakkkal és szárítsa meg az UV lámpában 120 másodperci, vagy a LED lámpában 60 másodpercig. Vigyen fel egy Top Coat fedőréteget a fényesség és a tömítés érdekében és szárítsa meg az UV lámpában 120 másodpercig, vagy a LED lámpában 60 másodpercig.

Mennyiség: 709 ml.

Gyártó: Canni

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu