TERMÉK AJÁNLAT          

Extra ”Mágikus” Szivacsok - Sano Wonder Sponge Extra, 6 db.

Gyártó: Sano

Szekció: -

Kategória: -

Alkategória: -

Termék kódja: 532276

Ajánlat száma: 531997

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 2.128 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Extra ”Mágikus” Szivacsok - Sano Wonder Sponge Extra, 6 db.: nagyon hatékony szivacsok, amelyek könnyen tisztítanak minden felületet. Eltávolítja a nehéz foltokat a szennyeződésből. A szivacs zöld rétege extra ellenállást biztosít, így ideális falak, ajtók, fürdőkádak, sütők, hűtőszekrények, páraelszívók, számítógépek, bőráruk, műanyag bútorok, szőnyegek, szőnyegek, márvány, acél felületek, rozsdamentes acél, autók stb.felületeinek tisztítására. Ugyanakkor újrafelhasználható, használat közben nem esik szét.

Méretek: 7 x 11.5 cm

Használata: nedvesítse meg vízzel, nyomja ki a felesleget és tisztítsa meg a kívánt felületet. A tisztítási folyamat után a szivacsot öblítse le és újra felhasználhatja.

Figyelem: a szivacs fogyasztásra nem alkalmas. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja személyes higiéniára. Használat előtt tesztelje le egy rejtett sarokban. Ne használja természetes fán, üvegen vagy más karcolásra hajlamos felületeken.

Mennyiség: 6 db.

Gyártó: Sano

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu