TERMÉK AJÁNLAT          

Gasztronazális Táplálási Szonda Prima, vezeték nélküli radiopaque, zárt hegy 2 szemmel, a könnyű vízelvezetés érdekében, steril, méret CH4, 40 cm-es jelzett cső, nem pirogén, nem mérgező, 100 db.

Gyártó: Prima

Szekció: Orvosi fogyóeszközök

Kategória: Különböző fogyóeszközök

Alkategória: Szondák és kanülök

Termék kódja: 565576

Ajánlat száma: 565284

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 11.105 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Gasztronazális Táplálási Szonda Prima, vezeték nélküli radiopaque, zárt hegy 2 szemmel, a könnyű vízelvezetés érdekében, steril, méret CH4, 40 cm-es jelzett cső, nem pirogén, nem mérgező, 100 db steril, nem mérgező és nem pirogén termék, radiopaque vezeték nélküli, mesterséges táplálásra használatos olyan esetekben, mint például kóma, nyelési zavarok, maxillofacialis trauma, közvetlenül műtét után stb. Zárt hegye 2 szemmel rendelkezik a könnyű vízelvezetés érdekében, és előzetes kenés után az orron keresztül behelyezhető a gyomorba, a nyombélbe vagy a nyelőcsőbe.

Méret: CH4

Mérete: hossza 40 cm

Mennyiség: 100 db.

Gyártó: Prima

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu