TERMÉK AJÁNLAT          

Gasztronazális Táplálási Szonda Prima, vezeték nélküli radiopaque, zárt hegy 2 szemmel, a könnyű vízelvezetés érdekében, steril, méret CH6, 40 cm-es jelzett cső, nem pirogén, nem mérgező, 100 db.

Gyártó: Prima

Szekció: Orvosi fogyóeszközök

Kategória: Különböző fogyóeszközök

Alkategória: Szondák és kanülök

Termék kódja: 565578

Ajánlat száma: 565286

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 11.105 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Gasztronazális Táplálási Szonda Prima, vezeték nélküli radiopaque, zárt hegy 2 szemmel, a könnyű vízelvezetés érdekében, steril, méret CH6, 40 cm-es jelzett cső, nem pirogén, nem mérgező, 100 db.: steril, nem mérgező és nem pirogén termék, radiopaque vezeték nélküli, mesterséges táplálásra használatos olyan esetekben, mint például kóma, nyelési zavarok, maxillofacialis trauma, közvetlenül műtét után stb. Zárt hegye 2 szemmel rendelkezik a könnyű vízelvezetés érdekében, és előzetes kenés után az orron keresztül behelyezhető a gyomorba, a nyombélbe vagy a nyelőcsőbe.

Méret: CH6

Mérete: hossza 40 cm

Mennyiség: 100 db.

Gyártó: Prima

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu