TERMÉK AJÁNLAT          

Univerzális Biológiailag Lebomló Fertőtlenítő Nedves Törlőkendők Original - Cif Desinfect & Shine Universal Biodegradable Wipes Original, 36 db.

Gyártó: Cif

Szekció: -

Kategória: -

Alkategória: -

Termék kódja: 599034

Ajánlat száma: 598754

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 1.548 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Univerzális Biológiailag Lebomló Fertőtlenítő Nedves Törlőkendők Original - Cif Desinfect & Shine Universal Biodegradable Wipes Original, 36 db.: fertőtlenítő törlőkendők,amelyek tökéletesek a felületek gyors tisztításához. Naponta eltávolítják a szennyeződéseket és biztosítják a felületek ragyogását. Nem tartalmaznak vegyszereket és biológiailag lebomlanak. Hatékonyak fürdőszobai/konyhai felületekre, fogantyúkra/kilincsekre, gyermektárgyakra, zuhanyzókra, főzőlapokra, szemetesekre, víz-és gázcsapokra, mosogatókra, padlókra és még a WC-csészébe is. Biztonságosak az érzékeny felületeken, nem tartalmaznak klórt, gyorsan és hatékonyan tisztítanak, öblítés nem szükséges.

Mennyiség: 36 db.

Gyártó: Cif

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu