TERMÉK AJÁNLAT          

Takarító Csomag Cif: Konyhai Zsírtalanító Spray 750 ml + Tisztító Krém 250 ml

Gyártó: Cif

Szekció: -

Kategória: -

Alkategória: -

Termék kódja: 599051

Ajánlat száma: 598771

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 3.579 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Takarító Csomag Cif: Konyhai Zsírtalanító Spray 750 ml + Tisztító Krém 250 ml:

Konyhai Zsíroldó Spray - Cif Power & Shine Kitchen, 750 ml: zsírtalanító spray, ideális a hatékony konyhai tisztításhoz. Könnyedén távolítja el a mindennapos szennyeződéseket, tisztává és fényessé varázsolja a felületeket. Hatékony a friss étel- vagy zsírnyomok ellen és felfrissíti az egész konyhát.

Tisztító Krém - Cif Cream Original, 250 ml: tisztító krém kemény felületekre. Mikrokristályokat tartalmazó formulán alapul, amely teljesen eltávolítja a makacs szennyeződéseket, így a felületek tiszták és fényesek lesznek. Hatásos a megkeményedett zsír, kávéfolt, szappan és megkeményedett fogkrém nyomai, hajfesték, smink, rozsdafolt, mészkő, gyurma, mosható karioka (filc) foltok esetén . A tisztítókrém az autó tisztítására is használható, eltávolítva ezáltal szennyeződéseket a lökhárítóról, a kerékburkolatokról és a felnikről.

Gyártó: Cif

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu