TERMÉK AJÁNLAT          

Takarító Csomag Cif: Vízkőoldó Spray a Fürdőszobába 750 ml + Tisztító Krém Citrom Illattal 250 ml

Gyártó: Cif

Szekció: -

Kategória: -

Alkategória: -

Termék kódja: 599054

Ajánlat száma: 598774

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 3.579 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Takarító Csomag Cif: Vízkőoldó Spray a Fürdőszobába 750 ml + Tisztító Krém Citrom Illattal 250 ml:

Vízkőoldó Spray a Fürdőszobába- Cif Power & Shine Spray Bathroom, 750 ml: vízkőoldó spray, ideális a hatékony fürdőszobai tisztításhoz. Gyengéden távolítja el a mindennapi szennyeződéseket, ragyogóvá varázsolva a fürdőszobát és a zuhanyzót. Hatékony a friss szappannyomok, vízkőlerakódások és szerves szennyeződések ellen. Frissít és csillogást ad.

Tisztító Krém Citrom Illattal - Cif Cream Lemon, 250 ml: tisztító krém kemény felületekre. Mikrokristályokat tartalmazó formulán alapul, amely teljesen eltávolítja a makacs szennyeződéseket, így a felületek tiszták és fényesek lesznek. Hatásos a megkeményedett zsír, kávéfolt, szappan és megkeményedett fogkrém nyomai, hajfesték, smink, rozsdafolt, mészkő, gyurma, mosható karioka (filc) foltok esetén. A tisztítókrém az autó tisztítására is használható, eltávolítva ezáltal a szennyeződéseket a lökhárítóról, a kerékburkolatokról és a felnikről.

Gyártó: Cif

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu