TERMÉK AJÁNLAT          

Háztartási Gép és Konyhai Tisztító Oldat Klintensiv, 500 ml

Gyártó: Klintensiv

Szekció: -

Kategória: -

Alkategória: -

Termék kódja: 724951

Ajánlat száma: 724609

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 1.481 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Háztartási Gép és Konyhai Tisztító Oldat Klintensiv, 500 ml: kifejezetten a konyhai berendezések ragyogásának helyreállítására készült. Biztonságosan használható: rozsdamentes acél, króm fém, réz, alumínium, cink, üveg, kerámia, teflon, műanyag, gumi. Védőréteget biztosít, hosszan tartó csillogó fényt biztosít, könnyen használható, nem igényel öblítést.

Használat: Használat előtt kapcsolja ki a készüléket, és távolítsa el az élelmiszereket vagy a vastag szennyeződéseket. Nem javasolt a terméket háztartási készülékek érzékeny elemeire alkalmazni, mint például a vezérlőpanel vagy az elektromos területek. A terméket a teljes tisztítandó felületre permetezve alkalmazza. Hagyja 30-45 másodpercet hatni, majd törölje le ronggyal vagy puha szivaccsal. A termék használatakor védőkesztyű használata javasolt.

Figyelem: A terméket szorosan lezárva, az eredeti csomagolásban, száraz helyen, 5 és 40°C közötti hőmérsékleten kell tárolni. A flakon kiürítése után nem használható fel újra.

Előnyök: Tisztítás.

Mennyiség: 500 ml.

Gyártó: Klintensiv

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu