TERMÉK AJÁNLAT          

Szájvíz - Lacalut Aktiv, 300 ml

Gyártó: Lacalut

Szekció: Orvosi fogyóeszközök

Kategória: Fogászati kellékek

Alkategória: Szájhigiénia

Termék kódja: 725205

Ajánlat száma: 724863

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 3.257 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Szájvíz - Lacalut Aktiv, 300 ml: már kész gyógyszeres szájvíz, amely kiegészíti a napi foghigiéniát. Fogmosás előtt használva eltávolítja a bakteriális lepedéket. Fogmosás után használva gátolja a fogkőképződést és megelőzi a fogínygyulladást. Az aktív összetevők speciális kombinációja, amely felveszi a harcot a fogkő, a vérzés és a fogíny irritációjával, eltávolítja a bakteriális lepedéket, miközben a fogszuvasodás ellen hat. Nem tartalmaz alkoholt.
Az azonos termékcsaládhoz tartozó fogkrémmel és fogkefével együtt ideális kezelést jelent a parodontitis / parodontózis elleni napi fogápoláshoz.

Összetevők: aqua, glycerin, propylene glycol, PEG-40, hydrogenated castor oil, olaflur, aroma, zinc sulfate, aluminium lactate, chlorhexidine digluconate, potassium acesulfame. contine fluorura (225 ppm.)

Használata: 30 másodpercig intenzíven öblítse a száját körülbelül 10 ml szájvízzel. Használat után nem szükséges a szájat vízzel kiöblíteni. Naponta többször is használható. Kizárólag felnőtteknek készült.

Mennyiség: 300 ml.

Gyártó: Lacalut

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu