TERMÉK AJÁNLAT          

Dauer Oldat Vékony és Festett Hajra - Farmavita Life the Perm Nr. 1, 500 ml

Gyártó: Farmavita

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajápolás

Alkategória: Hajpakolások és kezelések

Termék kódja: 733240

Ajánlat száma: 732951

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 5.527 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Dauer Oldat Vékony és Festett Hajra - Farmavita Life the Perm Nr. 1, 500 ml: új formula kifinomult virág illattal. Segít a hosszan tartó dauer kialakításban, kifejező fürtök és volumen létrehozásában anélkül, hogy károsítaná a hajat. A speciális formula rögzíti a hajat, és lehetővé teszi, hogy a fehérje molekulák mélyen behatoljanak a haj szerkezetébe, így garantálva a védelmet, az élénk megjelenést és a rugalmasságot. Tartós összetétel finom és festett hajra.

Használat: mossa meg a hajat, majd szárítsa meg törölközővel, a termék hajra való felvitele után minden tincset tekerjen fel a hajcsavarókra, majd tegyen rá egy műanyag sapkát, és hagyja hatni 30 percig. 35 percig, és folyamatosan ellenőrizze a folyamatot. A hatóidő letelte után öblítse le a hajcsavarókon lévő hajat meleg vízzel. Vigye fel a Farmavita Neutralizer-t szivaccsal áttörölve, hagyja hatni 10 percig. Ezután vegye le a hajcsavarókat, és alaposan öblítse le a haját meleg vízzel, szárítsa meg diffúzorral.


Figyelem: Megfelelő védőkesztyűt kell viselni. Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést, ha ez megtörténik, azonnal öblítse le vízzel.

Hajtípus: Vékonyszálú, Festett.

Előnyök: Hajfürtök kihangsúlyozása.

Mennyiség: 500 ml.

Gyártó: Farmavita

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu