TERMÉK AJÁNLAT          

Tartós Hajfesték FarmaVita LifeColor Plus Professional, árnyalata 7.11 Intense Ash Blonde, 100 ml

-14%
tart-s-hajfest-k-farmavita-lifecolor-plus-professional-rnyalata-7-11-intense-ash-blonde-100-ml-1.jpg

Gyártó: Farmavita

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajfesték és oxidálószer

Alkategória: Professzionális hajfesték

Termék kódja: 735575

Ajánlat száma: 735286

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Eredeti ár: 2.881 Ft

Ár: 2.454 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Tartós Hajfesték FarmaVita LifeColor Plus Professional, árnyalata 7.11 Intense Ash Blonde, 100 ml: professzionális tartós hajfesték, amely intenzív színt és a fehér hajszálak tökéletes fedését biztosítja. A hajfesték segíti az intenzív szerkezetátalakítást és maximális védelmet biztosít, a speciális irritációgátló bőrpuhítónak köszönhetően, amely védőgátat hoz létre a bőr és a haj számára az alkalmazás során. Az alap egy forradalmian új alapanyaggal dúsított, amely felszívja és megszünteti az ammónia szagát.

Használat: Keverjen össze 50 ml Life Color Plus Plus-t egy műanyag edényben 75 ml Cream Developerrel 20-30-40 vol vagy 100 ml 40 vol termékkel. Intenzívebb szín eléréséhez keverje össze a Life Color Plus Plus 1:1 arányt a Cream Developerrel 20-30-40 vol.

Figyelem: A hajfestéket az oxidálószer nem tartalmazza, azt külön kell megvásárolni. Ez a termék allergiás reakciót válthat ki, amely néhány ritka esetben súlyos is lehet. Az Ön biztonsága érdekében fontos betartani az alábbi utasításokat: viseljen eldobható, egyszeri használatos kesztyűt a keverék elkészítésekor, felvitelekor és az öblítés során. Ne használja, ha allergiás reakciója van a színező termékre, végezze el a termék érzékenységi tesztjét 48 órával a festék felvitele előtt.

Mennyiség: 100 ml.

Gyártó: Farmavita

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu