TERMÉK AJÁNLAT          

Szett az arcmaszk felviteléhez – Eco Tools Mask Mates, 1 készlet

Gyártó: Eco Tools

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Smink

Alkategória: Smink ecsetek

Termék kódja: 751819

Ajánlat száma: 751531

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 5.548 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Szett az arcmaszk felviteléhez – Eco Tools Mask Mates, 1 készlet: egy ecset a maszk felviteléhez és három szivacs a tisztításhoz. A maszk felhordására szolgáló ecset lapos, puha sörtéjű, kifejezetten a krém, gél vagy agyag típusú maszkok egyenletes felvitelére készült. A tisztítószivacsok növényekből készülnek, segítenek eltávolítani a maszkot az arcról és gyengéden radírozni a bőrt.

Használat: Vigye fel a maszkot az ecsettel az arc közepétől kezdve, kifelé haladva a hajvonal felé. Használjon hosszú és rövid mozdulatokat, hogy egyenletes réteget hozzon létre az egész arcon. A maszk eltávolításához öblítse le a maszktisztító szivacsot meleg víz alatt. Finoman törölje le az arcmaszkot. Minden használat után alaposan öblítse le és szárítsa meg a levegőn.

Mennyiség: 1 szett.

Gyártó: Eco Tools

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu