TERMÉK AJÁNLAT          

Színes Körömpor - OPI Powder Perfection, Cajun Shrimp, 43 g

Gyártó: OPI

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Kéz- és körömápolás

Alkategória: Manikűr és pedikűr kiegészítők

Termék kódja: 754333

Ajánlat száma: 754059

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 21.232 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Színes Körömpor - OPI Powder Perfection, Cajun Shrimp, 43 g: az OPI Powder Perfection egy gyorsan felvihető, szagtalan akril alternatív rendszer, amely elősegíti a tiszta levegő környezetét, miközben a körmöknek zselé/gélszerű ragyogást ad. Ez a rendszer nem igényel UV lámpát, és szinte azonnal megszárad. A Powder Perfection az OPI körömpor termékvonala, amely könnyen és gyorsan felvihető, magas csillogást és akár 3 hétig tartó kopásállóságot biztosít. A merítőporos rendszer egyedülálló gyantafelvitelt alkalmaz alapréteg formájában. Ezután a körmöket többször helyezze be egy színes akrilporba, erősítse meg aktivátorral, és fedőréteggel fejezze be.
A Dipping Powder szolgáltatás elengedhetetlen készletként működik, így a Powder Perfection árnyalatok felviteléhez nélkülözhetetlen az alap, az aktivátor, az átlátszó kötőpúder és a fedőlakk.

Az első lépés, az OPI Powder Perfection alapréteg biztosítja a porok optimális tapadását. Miután behelyezte a körmöt a színes porba, folytassa a 2. lépéssel - a Powder Perfection aktivátorral -, amely színes porral felgyorsítja az alapréteg keményedését, és az utolsó lépéssel elindítja a reakciót. A 3. lépés, a Powder Perfection fedőbevonat a mártogatópor-rrendszer utolsó szakaszát jelenti, amely lezárja a színt és csillogást ad.
Összetevők: Polyethylmethyacrylate, CI 15850 (Red 6, Red 7), Polymethyl Methacrylate, Benzoyl Peroxide, Silica, CI 77891 (Titanium Dioxide), Barium Sulfate, Bis(Glycidoxyphenyl)propane/Bisaminomethylnorbornane Copolymer, CI 47000 (Yellow 11), Aluminum Hydroxide.

Használati mód: a köröm megfelelő előkészítése után vigyen fel egy réteg alaplakkot az egyik körömre, ügyelve arra, hogy egyenletesen fedje le a teljes felületet. Azonnal tegye be az ujját a színes porba 45°-os szögben, és távolítsa el a felesleges port. Ismételje meg a többi ujjal. Egyszerre egy körömre ügyeljen, nehogy az alapréteg túl gyorsan száradjon, és a por ne ragadjon le. Egy fertőtlenített kozmetikai kefével törölje le a maradék port minden ujjáról.
Tipp: Koncentráljon a kutikula területére, az oldalakra, és ne felejtse el a szabad részt.

Vigyen fel egy második réteg Base Coat-ot és Color Powder-t minden körömre az 1-3. lépések szerint. Ecseteljen egy egyenletes réteg alaplakkot, és 45°-os szögben helyezze be az átlátszó kötőport. Távolítsa el a felesleges port. Vigyen fel bőséges réteg aktivátort, ügyelve arra, hogy a köröm teljes felületét befedje. Fedje le a szabad széleket, hogy teljesen lezárja a port. Várjon 4 percet, amíg a termék megkeményedik. Edge 180 Grit reszelővel formálja meg és vázolja fel a körmöket. Koncentráljon a kutikula területére és az oldalfalakra, hogy elkerülje a terjedelmes megjelenést. Polírozza le a köröm felületét a 100/180 Flex pufferrel, majd folytassa a simítást a 220 Grit Buffer-rel. Távolítsa el a felesleges port. Vigyen fel egy második réteg aktivátort, ügyelve arra, hogy a köröm teljes felületét befedje. Várjon 4 percet, amíg megszárad. Vigyen fel egy réteg fedőréteget egyenletesen, 2-3 gyors ecsetmozdulattal. Várjon 1-2 percet, amíg megszárad. 2-3 ecsetmozdulattal vigyen fel egy második réteg fedőréteget, ezúttal precízen. Várjon 1-2 percet, amíg megszárad. Tipp: Túl sok termék felvitele matt felületet eredményez.
Ha megszáradt, vigyen fel egy csepp ProSpa Nail & Cuticle olajat és masszírozza be.

Eltávolítási mód: mossa meg és fertőtlenítse a kezét. Használja az Edge 180 reszelőt, hogy a lehető legtöbb Powder Perfection réteget távolítsa el anélkül, hogy a természetes köröm érintkezne. A természetes köröm leválásának elkerülése érdekében ügyeljen arra, hogy mindig lásson egy kis színt. Hajtson egy körömzsebkendőt negyedekre, és telítse körömlakklemosóval. Helyezze a törlőkendőt a köröm alá úgy, hogy az a köröm felső részére tekerjen. Tekerje körbe jól az ujját, és hagyja, hogy a termék megpuhuljon. Körülbelül 20 perc múlva ellenőrizze a körmöket. Használjon kutikula pálcikákat a maradék termék eltávolításához.
FIGYELEM! Csak professzionális használatra! Kerülje a szembe jutást. Olvassa el figyelmesen a használati utasítást.
Az USA-ban készült termék.

Gyártó: OPI

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu