TERMÉK AJÁNLAT          

Konyhai Zsírtalanító Klintensiv, 500 ml

Gyártó: Klintensiv

Szekció: -

Kategória: -

Alkategória: -

Termék kódja: 724956

Ajánlat száma: 724615

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 1.481 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Konyhai Zsírtalanító Klintensiv, 500 ml: a konyha különböző felületein felgyülemlett csúnya zsír eltávolítására használható. Megnövelt teljesítményű termék a zsír eltávolítására olyan felületekről, mint: tűzhelyek, sütők, főzőlapok, grillsütők, főzőlapok, szaniterek, konyhabútorok, rozsdamentes acélból, műanyagból, zománcból és kerámiából készült fazekak és serpenyők. Tisztítja és fertőtleníti a felületeket, visszaadja fényüket és friss és kellemes illatot hagy maga után.

Használata: Permetezze a kívánt felületre 20-25 cm távolságból, hagyja hatni 30-90 másodpercig (a szennyeződés mértékétől és a lerakódás korától függően). Nedves szivaccsal vagy ronggyal törölje le, majd öblítse le bő vízzel. Az elégetett zsírok tisztításához csak hideg állapotban vigye fel az oldatot, és hagyja hatni legalább 10 percig.

Figyelem: Javasolt, hogy az oldatot védőkesztyűben használja.

Mennyiség: 500 ml.

Gyártó: Klintensiv

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu