TERMÉK AJÁNLAT          

Dauer Készlet Kit 2 - Farmavita Life Waving 2 for Stressed or Heavily Treated Hair, 2 x 110 ml

Gyártó: Farmavita

Szekció: Kozmetikai termékek

Kategória: Hajápolás

Alkategória: Hajpakolások és kezelések

Termék kódja: 733353

Ajánlat száma: 733064

Elérhetőség: készleten

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Ár: 4.047 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és megfelelőségi nyilatkozat
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség

A termék leírása:

Dauer Készlet Kit 2 - Farmavita Life Waving 2 for Stressed or Heavily Treated Hair, 2 x 110 ml: komplett készlet dauer használatra, finom citrom illattal. A termék egy forradalmian új, ciszteamin-HCl alapú, tioglikolsav és származékai nélküli keverék, amely a lehető legjobban védi a haj szerkezetét és lehetővé teszi, hogy pompás hajfürtöket kapjon. Az ápoló formula búzafehérjékkel dúsítva revitalizálja a hajat.

Kit Dauer 2 - igénybevett vagy intenzíven kezelt hajra, tartalma: 1 db. Dauer oldat; 1 db. semlegesítő; 1 applikátor; használati utasítás.

Használat: mossa meg a hajat, majd szárítsa meg törölközővel, a termék hajra való felvitele után minden tincset tekerjen fel a hajcsavarókra, majd tegyen rá egy műanyag sapkát, és hagyja hatni 10 - 20 percig, és folyamatosan ellenőrizze a folyamatot. Az alkalmazás ideje a daur oldattól és a haj állapotától függően változik.
A hatásidő letelte után öblítse le a hajcsavarókon lévő hajat meleg vízzel, és készítsen elő körülbelül 55 ml tiszta terméket. Vigye fel a Farmavita Neutralizert szivaccsal áttörölve minden hajcsavaróra, hagyja hatni 3-5 percig. Ezután vegye le a hajcsavarókat, vigye fel a maradék semlegesítőt, és hagyja hatni további 3-5 percig. Ne fésülje, meleg vízzel alaposan öblítse le, szárítsa meg diffúzorral.

Figyelem: Megfelelő védőkesztyűt kell viselni. Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést, ha ez megtörténik, azonnal öblítse le vízzel.

Hajtípus: Degradált.

Előnyök: Hajfürtök kihangsúlyozása.

Gyártó: Farmavita

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Mobil verzió használata


Copyright © Esteto.hu